Tarkista luottotietohaulla asiakkaan tiedot – saat mielenrauhan

Innovoicen laskutuspalveluilla teet laskuttamisesta vaivatonta. Palvelumme luottotietohaulla voit varmistaa kuluttajan tai yrityksen taloudellisen maksukyvyn. Haulla saat tietoosi asiakkaan osoitetiedot, mahdolliset maksuhäiriömerkinnät, sekä yrityshauissa rekisteritiedot. Tiedot tuottaa Bisnode. Luottotietohaku sisältyy kaikkiin palveluihimme: InnoLasku-, InnoKorjaamo-, InnoHinaus-, InnoRahti– ja InnoSMS-palveluihin.

Hyödynnä hakua aina uuden laskutettavan asiakkaan kanssa – poista luottotappioriski

Hakemalla asiakkaan luottotiedot saat asiakkaasta tärkeää tietoa laskutusta varten. Luottotietohakua kannattaa hyödyntää etenkin, kun kyseessä on uusi ja tuntematon asiakas. Mikäli asiakkaan taustatiedot ovat kunnossa, on laskutukseen liittyvä luottotappioriski pieni ja laskutus on turvallinen maksutapa. Jos taas asiakkaan taustakartoituksessa tulee esille maksuhäiriömerkintöjä, voit sopia asiakkaan kanssa muusta maksutavasta. Näin minimoit mahdolliset luottotappiot!

Säästä aikaa ja kokeile nyt!

Haku toimii kätevästi asiakkaan henkilötunnuksella tai y-tunnusella. Voit hyödyntää luottotietohakua InnoLasku-palvelun verkkopalvelussa sekä kaikissa toimialakohtaisissa palveluisamme. Haku löytyy InnoKorjaamon työmääräykseltä, InnoHinauksen kuormakirjalta ja InnoRahdin rahtikirjalta.

Luottotietohaulla saat maksuhäiriötietojen lisäksi myös asiakkaan osoite- tai verkkolaskutustiedot laskun lähettämistä varten. Näin saat asiakkaan tiedot luotettavasti ja helposti laskutusta varten.

Tutustu tarkemmin InnoLasku, InnoKorjaamo, InnoHinaus, InnoRahti ja InnoSMS -palveluihimme tai ota yhteyttä myyntiimme ([email protected] / 09 4241 2309)!

Yritysten laskutus- ja osamaksupalvelu | laskurahoitus | Innovoice
InnoLasku

Yrittäjien lasku- ja osamaksupalvelu. InnoLaskulla luot ja lähetät kaikki yrityksesi laskut ja tarjoat kuluttaja-asiakkaillesi joustavasti maksuaikaa.

Lue lisää ➞

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoHinaus

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu. InnoHinauksella luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi kuormakirjat.

Lue lisää ➞

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoRahti

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu. InnoRahdilla luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi rahtikirjat.

Lue lisää ➞

Yrittäjien liikkuva SMS -laskutuspalvelu | Innovoice
InnoSMS

Yrittäjien liikkuva laskutuspalvelu. InnoSMS-palvelulla edistät yrityksesi myyntiä ja laskutat helposti mistä ja milloin vain.

Lue lisää ➞