Tarkista luottotietohaulla asiakkaan tiedot – saat mielenrauhan

Innovoicen laskutuspalveluilla teet laskuttamisesta vaivatonta. Palvelumme luottotietohaulla voit varmistaa kuluttajan tai yrityksen taloudellisen maksukyvyn. Haulla saat tietoosi asiakkaan osoitetiedot, mahdolliset maksuhäiriömerkinnät, sekä yrityshauissa rekisteritiedot. Luottotiedot tulevat väestörekisterikeskustelta ja Bisnodelta. Luottotietohaku sisältyy kaikkiin palveluihimme: InnoLasku-, InnoKorjaamo-, InnoHinaus-, InnoRahti– ja InnoSMS-palveluihin.

Hyödynnä hakua aina uuden laskutettavan asiakkaan kanssa – poista luottotappioriski

Hakemalla asiakkaan luottotiedot saat asiakkaasta tärkeää tietoa laskutusta varten. Luottotietohakua kannattaa hyödyntää etenkin, kun kyseessä on uusi ja tuntematon asiakas. Mikäli asiakkaan taustatiedot ovat kunnossa, on laskutukseen liittyvä luottotappioriski pieni ja laskutus on turvallinen maksutapa. Jos taas asiakkaan taustakartoituksessa tulee esille maksuhäiriömerkintöjä, voit sopia asiakkaan kanssa muusta maksutavasta. Näin minimoit mahdolliset luottotappiot!

Säästä aikaa ja kokeile nyt!

Haku toimii kätevästi asiakkaan henkilötunnuksella tai y-tunnusella. Voit hyödyntää luottotietohakua InnoLasku-palvelun verkkopalvelussa sekä kaikissa toimialakohtaisissa palveluisamme. Haku löytyy InnoKorjaamon työmääräykseltä, InnoHinauksen kuormakirjalta ja InnoRahdin rahtikirjalta.

Luottotietohaulla saat maksuhäiriötietojen lisäksi myös asiakkaan osoite- tai verkkolaskutustiedot laskun lähettämistä varten. Näin saat asiakkaan tiedot luotettavasti ja helposti laskutusta varten.

Tutustu tarkemmin InnoLasku, InnoKorjaamo, InnoHinaus, InnoRahti ja InnoSMS -palveluihimme tai ota yhteyttä myyntiimme (myynti@innovoice.fi / 09 4241 2309)!