Lyhyesti Innovoicesta

Innovoice Oy on vuonna 2010 perustettu toiminnanohjaus- ja laskutuspalveluita tarjoava yritys. Asiakaskuntaamme kuuluu yli 1000 palveluyritystä eri toimialoilta, esim. autohuollot ja -korjaamot, hinausliikkeet, kuljetusliikkeet sekä eläinlääkärit ja kauneushoitolat.

Toiminnanohjaus- ja laskutuspalvelumme helpottavat yrittäjien arkea ja tuovat sujuvuutta yrityksen laskutukseen. Tavoitteemme on vapauttaa aikaa laskutuksesta ja muista pävittäisistä ruutineista, jotta yrittäjät voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaan. Samalla asiakkaamme myös lisäävät myyntiä ja parantavat asiakasuskollisuutta, tarjoamalla joustavia maksutapoja omille asiakkailleen.

Kaikki palvelumme ovat kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa ja niissä yhdistyy monipuolisuus ja helppokäyttöisyys. Kehitämme palveluitamme myös jatkuvasti, jotta pystyisimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Kehitystyössä otamme huomioon eri toimialojen uudet määräykset ja erityistarpeet, sekä asiakkaidemme toiveet. Pyrimme luomaan yksinkertaisen tehokkaita palveluita jotka helpottavat asiakkaidemme arkea ja toimivat saumattomasti heidän päivittäisinä työvälineinä.

Olemme täysin kotimainen palvelu, jonka johdosta olemme saaneet kunnian käyttää Avainlippu-merkkiä

Asiakaslähtöisyys

Kaikki palvelumme ovat kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, heidän tarpeet huomioiden.

Henkilökohtainen palvelu

Tavoitteemme on tarjota Suomen parasta henkilökohtaista palvelua, on kyseessä sitten kuluttaja- tai yritysasiakas.

Jatkuva kehittyminen

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, jotta pystymme vastaamaan jatkuviin muutoksiin ja asiakkaidemme erityistarpeisiin.

Yhteistyökumppanit

Kredinor

Innovoicen laskutus- ja perintäkumppanina toimii Kredinor Oy.

Kredinor Oy on osa pohjoismaista Kredinor konsernia, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja laskusaatavien hallintaan. Asiakaslähtöistä toimintaa ohjaa We help you make it -slogan. Palveluiden keskiössä on inhimillinen ja joustava asiakaspalvelu. Läpinäkyvä toiminta, osaava henkilöstö ja automatisoidut prosessit tekevät Kredinorista luotettavan ja tehokkaan kumppanin. Kredinorin Suomen yksikössä työskentelee 40 asiantuntijaa.

Lue lisää Kredinorin sivuilta: www.kredinor.fi

Riverty Finland

Innovoicen rahoituspalveluiden yhteistyökumppanina toimii Riverty Finland Oy.

Rivertyllä on yli 5000 työntekijää 14:ssa maassa kattaen Euroopan, Amerikan ja Aasian, joissa se tarjoaa joustavia täydenpalvelun ratkaisuja arvolähtöiseen asiakassuhteiden ja kassavirran hallintaan. Riverty on Euroopan kolmanneksi suurin integroitujen talous- ja rahoituspalveluiden tarjoaja. Riverty tunnettiin aikaisemmin nimellä Arvato Finance.

Lue lisää Rivertyn sivuilta: www.riverty.com

Näin saat meihin yhteyttä

Innovoice Oy

Eerikinkatu 8
00100 Helsinki

Asiakaspalvelu

09 4241 2303
[email protected]

Avoinna ark. 10:00-16:00

Myynti

09 4241 2309
[email protected]

Avoinna ark. 10:00-16:00