Tarjoa joustavuutta – rahoituksella helpotat asiakkaan ostopäätöstä ja parannat asiakastyytyväisyyttä

Maksuajan tarjoaminen asiakkaalle johtaa myynnin kasvuun. Palvelua käyttävät yritykset ovat huomanneet, että joustava maksuaika helpottaa asiakkaan ostopäätöstä muun muassa silloin, kun laskutettava summa on suuri tai jos halutaan tehdä lisämyyntiä. Esimerkiksi auton huolto osamaksulla on yleisesti kysytty palvelu, jonka tarjoaminen lisää asiakaskuntaa. Osamaksupalvelu muun muassa InnoLasku-, InnoKorjaamo– ja InnoHinaus-palveluihin.

Miten palvelu toimii?

Osamaksuissa myyntitapahtuma rahoitetaan ja tilitetään heti. Asiakas saa aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa. Mikäli asiakkaalle on luotu lasku voi hän itse ottaa osamaksun käyttöön saatuaan laskun kotiin, ja jos asiakkaalle on luotu osamaksu saa hän tililaskun kotiin kerran kuukaudessa ja voi itse päättää sopivan maksuerän.

Laskurahoituksen ja osamaksun hyödyntäminen on nopeaa ja helppoa! Asiakkaan henkilöllisyys tarkastetaan ja rahoituspäätös haetaan henkilötunnuksella. Saat rahoituspäätöksen heti, jolloin näet, voiko asiakkaan maksun suorittaa laskulla tai osamaksulla.

Hyödyntämällä laskurahoitusta tai osamaksua poistat luottotappioriskin itseltäsi ja saat rahat nopeammin tilille, sekä mahdollisuuden lisämyyntiin! Asiakkaasi saa lisää maksuaikaa ja joustavan tavan suorittaa maksunsa. Joustavuus parantaa asiakastyytyväisyyttä!

Tutustu tarkemmin InnoLasku, InnoKorjaamo ja InnoHinaus -palveluihimme tai ota yhteyttä myyntiimme ([email protected] / 09 4241 2309)!

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoHinaus

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu. InnoHinauksella luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi kuormakirjat.

Lue lisää ➞

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoRahti

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu. InnoRahdilla luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi rahtikirjat.

Lue lisää ➞