Reaaliaikainen reskontra – pysyt aina ajan tasalla

Reskontra ja sen päivittäminen ovat kiireisen yrittäjän raskaimpia työtehtäviä. Itse tehtynä se on aikaa vievä prosessi, joka vaatii tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä. Olemme on kehittänyt ratkaisun, joka säästää aikaa ja päänvaivaa!

Palvelumme hoitavat puolestasi reskontran hoidon ja toimittaa sinulle automaattisesti kuukausiraportin, jossa jokainen myyntitapahtuma ja avoimet laskut ovat helposti luettavissa yhdestä paikasta. Näin kirjanpidollinen työmäärä vähenee huomattavasti ja pääset itse keskittymään omaan työhösi! Reaaliaikainen reskontra kuuluu kaikkiin palveluihimme: InnoLasku-, InnoKorjaamo-, InnoHinaus-, InnoRahti– ja InnoSMS-palveluihin.

Tee laskujen ja osamaksujen seurannasta helppoa

Reaaliaikaisesta reskontrasta pystyy seuraamaan laskujen ja osamaksujen tilaa: milloin lasku on lähetetty, vastaanotettu ja maksettu, sekä milloin saatavat on tilitetty. Reskontrasta näkee myös laskut, jotka ovat erääntyneet, muistutuksessa tai perinnässä. Saatavien selvittely ei kuitenkaan lankea käyttäjälle, vaan Innovoicen järjestelmä hoitaa automaattisesti myös laskujen maksuvalvonnan ja perinnän.

Säästä aikaa ja vaivaa

Seurannan helppouden lisäksi palvelu säästää yrittäjän aikaa ja vaivaa, kun laskutuksen työläät vaiheet ovat ulkoistettu. Tavoitteemme on tehdä yrittäjien arjesta helpompaa auttamalla ja automatisoimalla pakollisia ja työläitä laskutuksen tehtäviä. Sujuvan käyttäjäkokemuksen takaavat palvelumme tekevät aidosti laskutuksesta ja siihen liittyvästä hallinnollisesta työstä helpompaa.

Tutustu tarkemmin InnoLasku, InnoKorjaamo, InnoHinaus, InnoRahti ja InnoSMS -palveluihimme tai ota yhteyttä myyntiimme (myynti@innovoice.fi / 09 4241 2309)!