Korttimaksupääte-integraatio

Korttimaksupääte-integraatiolla saat helposti luotua ja viimeisteltyä korttimaksuja suoraan InnoKorjaamosta ja InnoHinauksesta. Korttimaksupääte-integraatio on toteutettu yhteistyössä Poplapayn ja Netsin kanssa.

Korttimaksupääte-integraatio

Korttimaksupääte-integraatiolla saat helposti luotua ja viimeisteltyä korttimaksuja suoraan InnoKorjaamosta ja InnoHinauksesta. Korttimaksujen luonti tapahtuu suoraan InnoKorjaamon työmääräykseltä ja InnoHinauksen kuormakirjalta siten, että ettei ostosten summaa tarvitse erikseen syöttää päätteeseen ja maksut raportoituvat automaattisesti.

Korttimaksupääte-integraatio on toteutettu yhteistyössä Poplapayn ja Netsin kanssa – maksupäätteiden toimittajana toimii Poplapay ja tilitykset suoritetaan Netsin kautta.

Toiminnallisuudet

Korttimaksut

Viimeistele korttimaksut suoraan InnoKorjaamosta ja InnoHinauksesta Poplapayn maksupäätteillä.

Hyvitykset

Suorita korttimaksujen hyvitykset korttimaksupääte-integraatiolla kautta. Maksut ja hyvitykset raportoituvat automaattiesesti.

Tilitykset

Korttimaksujen tilitykset suorittaa Nets. Saatavat tilitetään muutamassa pankkipäivässä.

Ota yhteyttä tai varaa ilmainen demo!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä myyntiimme tai varaa itsellesi ilmainen palvelun demo. Räätälöimme palvelun demon juuri sinun tarpeiden mukaisesti. Käymme läpi palvelumme keskeisimmät ominaisuudet sekä opastamme palvelun käyttössä.

Ota yhteyttä myyntiimme. Kerromme mielellään lisää palveluistamme juuri sinun tarpeiden mukaisesti – käymme läpi palvelumme keskeisimmät ominaisuudet sekä opastamme palvelun käyttöönotossa.

Korttimaksut

Korttimaksun veloittaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Korttimaksupääte-integraatiolla saat maksun veloitettua suoraan InnoKorjaamon työmääräykseltä ja InnoHinauksen kuormakirjalta muutamalla napin painalluksella.

Korttimaksupääte-integraatiolla veloitettava maksu siirtyy suoraan maksupäätteelle, jolloin näppäilyvirheiden riski pienenee, kun summa syötetään vain yhteen paikkaan. Maksusta löytyy jälkikäteen kaikki tarvittavat tiedot, kuten tunnisteet, ostopäivämäärä, sekä kortin tyyppi. Näin kaikki korttimaksut pysyvät aina vaivattomasti kontrollissa ja voit nopeasti tarkistaa, että kaikki työt maksettu ja tilitetty.

Korttimaksut

Korttimaksun veloittaminen on helppoa korttimaksupääte-integraatiolla. Pystyt veloittamaan korttimaksun suoraan InnoKorjaamon työmääräykseltä ja InnoHinauksen kuormakirjalta.

Korttimaksun veloitusta varten tarvitsee vain lisätä myyntirivit työmääräykselle tai kuormakirjalle ja valita maksutavaksi korttimaksu. Myynnin summa siirtyy suoraan maksupäätteelle jolla maksu tehdään. Intergraatiolla on mahdollista lisätä myös useampi maksupääte. Tällöin myynnin yhteydessä tarvitsee vain valita maksupääte, jolle maksu siirretään. Kun maksu on suoritettu, se näkyy heti reskontrassa ja siirtyy myös kuukausiraporteille.

Hyvitykset

Korttimaksupääte-integraatiolla korttimaksujen hyvittäminen on helppoa. Hyvitykset pystyt tekemään suoraan työmääräykseltä tai kuormakirjalta. Hyvitykset näkyvät automaattisesti reskontrassa ja raporteissa selkeästi merkittyinä.

Hyvitystä varten valitse ensin maksu, jonka haluat hyvittää. Summa siirtyy automaattisesti päätteelle ja hyvitys siirtyy kortille. Hyvityksen jälkeen maksutapahtuman summaa pystytään muokkaamaan ja asiakkaalta voidaan tarvittaessa veloittaa uusi maksu.

Tilitykset

Korttimaksujen tilitykset tilitetään automaattisesti muutamassa pankkipäivässä. Tilitykset suoritetaan yhteistyökumppanimme Netsin kautta, ja sitä varten tulee olla voimassa oleva kauppiassopimus Netsin kanssa.

Korttimaksut, hyvitykset ja tilitykset näkyvät reaaliaikaisesti reskontrastamme, ja tiedot siirtyvät automaattisesti kuukausiraporteille. Näin saat kirjanpitoa varten aina tarvittavat raportit ilman vaivannäköä. Saat kaiken olennaisen kätevästi ja selkeästi eriteltynä yhteen kuukausiraporttiin.

Tilitykset

Tilitykset suoritetaan yhteistyökumppanimme Netsin kautta. Korttimaksupääte-integraatiota varten tulee olla voimassa oleva kauppiassopimus Netsin kanssa. Kauppiassopimus määrittää mm. mitä korttityyppejä korttimaksupääte-integraation kautta voidaan vastaanottaa.

Kauppiassopimus on linkki asiakkaiden maksujen ja yrityksesi pankkitilin välillä. Tehdyt tilitykset näkyvät tilillä muutamassa pankkipäivässä. Kaikki korttitilitykset löytyvät myös selkeästi raportoituina kuukausiraporteissa, mistä niitä voi helposti tarkastella. Tämän lisäksi saat omat tilitysraportit myös Netsiltä!

Reskontra

Reaaliaikaisesta reskontrasta seuraat kätevästi kaikkien maksujen tilaa. Reskontrasta näet kaikki korttimaksun tiedot, mm. maksajan tiedot sekä maksun summan ja päivämäärän. Saat myös kätevästi maksupäätetapahtuman tarkemmat tiedot mahdollisia hyvitys- ja ongelmatilanteita varten.

Palvelumme tuottaa myös kaikki tarvittavat raportit automaattisesti. Voit ladata ne näppärästi verkkopalvelustamme. Kuukausiraportin ja maksuerittelyt voi lähettää suoraan kirjanpitäjälle, eikä laskuja tarvitse kaivaa yksitellen milloin mistäkin.

Yksinkertainen hinnoittelu!

Kuukausimaksu
alkaen
37 / kuukausi
  • Kuukausimaksu määräytyy maksupäätteen tyypin ja sopimusjakson pituuden mukaan
Tapahtumakomissio
alkaen
0,39 % / maksutapahtuma
  • Tapahtumakomissio määräytyy Nets kauppiasopimuksen ja korttityypin mukaan
Toimitusmaksu
30
  • Sis. maksupäätteen toimituksen ja korttimaksupääte-integraation käyttöönoton

Ota yhteyttä

Myynti

09 4241 2309
[email protected]

Avoinna ark. 10:00-16:00