Laskutus vaivattomaksi – hoidamme maksuvalvonnan puolestasi

Laskuttaminen, maksuvalvonta ja mahdollinen perintä ovat ikäviä työtehtäviä. Kiireessä ei kerkeä katsomaan jokaisen laskun perään, tai muistuttelemaan myöhästyneistä maksuista. Laskutuspalvelumme takaa sujuvan laskutuskokonaisuuden. Hoidamme automaattisesti koko laskutusprosessin ml. maksuvalvonnan alusta loppuun! Tämä sisältyy kaikkiin palveluihimme: InnoLasku-, InnoKorjaamo-, InnoHinaus-, InnoRahti– ja InnoSMS-palveluun.

Kuinka palvelu toimii?

Palvelun käyttö on erittäin helppoa. Lasku luodaan verkkopalvelussamme ja järjestelmä hoitaa loput. Lähetämme laskut valitsemana ajankohtana, hoidamme reskontran ja maksuvalvonnan.

Palvelumme hoitaa automaattisesti myöhästyneiden ja maksamattomien laskujen muistutukset, ja perinnän. Perintä eri vaiheineen sisältyy palveluun, joten voit huoletta jättää prosessin meidän hoidettavaksemme. Näin luottatappiot vähenevät kun maksuvalvonnan ja perinnän hoitaa siihen erikoistunut toimija.

Laskurahoituksella eroon luottotappioriskistä

Palveluisamme voi myös hyödyntää laskurahoitusta. Tällöin luottotappioriski siirtyy rahoitusyhtiölle ja saatavat tilitetään heti, eikä sinun tarvitse enää miettiä laskun perään. Kätevällä ja joustavalla laskurahoituksella laskutat huoletta!

Tutustu tarkemmin InnoLasku, InnoKorjaamo, InnoHinaus, InnoRahti ja InnoSMS -palveluihimme tai ota yhteyttä myyntiimme ([email protected] / 09 4241 2309)!

Yritysten laskutus- ja osamaksupalvelu | laskurahoitus | Innovoice
InnoLasku

Yrittäjien lasku- ja osamaksupalvelu. InnoLaskulla luot ja lähetät kaikki yrityksesi laskut ja tarjoat kuluttaja-asiakkaillesi joustavasti maksuaikaa.

Lue lisää ➞

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoHinaus

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu. InnoHinauksella luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi kuormakirjat.

Lue lisää ➞

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoRahti

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu. InnoRahdilla luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi rahtikirjat.

Lue lisää ➞

Yrittäjien liikkuva SMS -laskutuspalvelu | Innovoice
InnoSMS

Yrittäjien liikkuva laskutuspalvelu. InnoSMS-palvelulla edistät yrityksesi myyntiä ja laskutat helposti mistä ja milloin vain.

Lue lisää ➞