Laskutus vaivattomaksi – hoidamme maksuvalvonnan puolestasi

Laskuttaminen, maksuvalvonta ja mahdollinen perintä ovat ikäviä työtehtäviä. Kiireessä ei kerkeä katsomaan jokaisen laskun perään, tai muistuttelemaan myöhästyneistä maksuista. Laskutuspalvelumme takaa sujuvan laskutuskokonaisuuden. Hoidamme automaattisesti koko laskutusprosessin ml. maksuvalvonnan alusta loppuun! Tämä sisältyy kaikkiin palveluihimme: InnoLasku-, InnoKorjaamo-, InnoHinaus-, InnoRahti– ja InnoSMS-palveluun.

Kuinka palvelu toimii?

Palvelun käyttö on erittäin helppoa. Lasku luodaan verkkopalvelussamme ja järjestelmä hoitaa loput. Lähetämme laskut valitsemana ajankohtana, hoidamme reskontran ja maksuvalvonnan.

Palvelumme hoitaa automaattisesti myöhästyneiden ja maksamattomien laskujen muistutukset, ja perinnän. Perintä eri vaiheineen sisältyy palveluun, joten voit huoletta jättää prosessin meidän hoidettavaksemme. Näin luottatappiot vähenevät kun maksuvalvonnan ja perinnän hoitaa siihen erikoistunut toimija.

Laskurahoituksella eroon luottotappioriskistä

Palveluisamme voi myös hyödyntää laskurahoitusta. Tällöin luottotappioriski siirtyy rahoitusyhtiölle ja saatavat tilitetään heti, eikä sinun tarvitse enää miettiä laskun perään. Kätevällä ja joustavalla laskurahoituksella laskutat huoletta!

Tutustu tarkemmin InnoLasku, InnoKorjaamo, InnoHinaus, InnoRahti ja InnoSMS -palveluihimme tai ota yhteyttä myyntiimme (myynti@innovoice.fi / 09 4241 2309)!