Koontilaskutus: laskuta useampi työ yhdellä kertaa

Koontilaskutus on osa palveluidemme monipuolisia laskutusominaisuuksia. Koontilaskutuksella pystyt laskuttamaan kätevästi useita töitä yhdellä kerralla. Koontilasku on loistava laskutustyökalu esim. sopimusasiakkaiden laskuttamiseen. Ominaisuudella pystyt kätevästi valitsemaan kaikki asiakkaan työt, lisätä ne koontilaskulle ja laskuttaa kaikki työt yhdellä laskulla. Näin puuduttavasta rutiinitoimenpiteestä saadaan huomattavasti helpompaa ja nopeampaa!

Miten koontilaskutus toimii?

Koontilaskutus on käytössäsi InnoKorjaamo, InnoHinaus ja InnoRahti -palveluissamme. Koontilaskutuksella valitut työt yhdistetään automaattisesti yhdeksi laskuksi, joka laskutetaan asiakkaalta halutun ajanjakson jälkeen.

Näin helposti koontilasku luodaan:

  1. Luo työ (työmääräys, kuormakirja tai rahtikirja) ja valitse maksutavaksi ‘Koontilasku’
  2. Lisää työ koontiin – Voit lisätä työn olemassa olevalle koonnille tai tarvittaessa luoda kokonaan uuden koonnin jolle työ lisätään automaattisesti.
  3. Laskuta koontilasku – Syötä laskun vastaanottajan tiedot ja lähetä lasku. Kaikki koonnille lisätyt työt laskutetaan yhdellä laskulla.

Mistä koonnit löytyvät?
Kaikki luodut koonnit löytyvät kätevästi verkkopalvelustamme; InnoKorjaamossa Työmääräykset-sivulta, InnoHinauksessa Kuormakirjat-sivulta ja InnoRahdissa Rahtikirjat-sivulta. Avaamalla koonnin näet sen tiedot, sekä kaikki siihen liitetyt työt. Koonti-näkymästä pääset myös laskuttamaan tai hyvittämään koonnin sekä tarvittaessa hallinnoimaan sen sisältöä.

Miten koontilaskutus otetaan käyttöön?

Koontilaskutuksen käyttöönotto ei vaadi toimenpiteitä, sillä se löytyy automaattisesti InnoKorjaamosta, InnoHinauksesta ja InnoRahdista. Tutustu tarkemmin InnoKorjaamo, InnoHinaus ja InnoRahti -palveluihimme tai ota yhteyttä myyntiimme ([email protected] / 09 4241 2309)!

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoHinaus

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu. InnoHinauksella luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi kuormakirjat.

Lue lisää ➞

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoRahti

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu. InnoRahdilla luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi rahtikirjat.

Lue lisää ➞