Löydä tarvitsemasi varaosat käden käänteessä

InnoKorjaamon varaosahaku-toiminnallisuudella löydät etsimäsi varaosan nopeasti! Saat lisättyä oikeat varaosat työmääräykselle nopeasti ja ilman virheitä. Varaosahausta saat myös aina viimeisimmät varaosien hintatiedot. Haku kattaa tällä hetkellä Örumin, Kahan, Koivusen ja HL-Groupin varaosaluettelot.

Miten varaosahaku toimii?

Varaosahaun löydät InnoKorjaamo työmääräyksen työrivit-osiosta. Varaosahaun hakukentästä voit hakea varaosia joko osan nimellä tai tuotekoodilla. Haku listaa kaikki hakuasi vastaavat tuotteet, jotka voit tämän jälkeen halutessasi siirtää suoraan työmääräykselle. Voit lisätä hintaan oman katteesi kertoimen avulla tai määrittää hinnan itse työriveillä.

Varaosahaku nopeuttaa työntekoa

Haku nopeuttaa työntekoa huomattavasti, kun tuotteita ei tarvitse erikseen kirjoittaa tai kopioida työriveille. Varaosahaulla tuot vaivattomasti valmiiksi hinnoitellut varaosarivit työmääräykselle! Haun ansiosta voit myös heittää hyvästit oman varaosa-tuoterekisterin ylläpidolle ja hallinnoinnille. Varaosahaussa olevat tuotteet ovat aina ajantasalla!

Tutustu tarkemmin InnoKorjaamo-palveluun tai kysy lisää myyntitiimiltämme ([email protected] / 09 4241 2309)!

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞