Traficomin ajoneuvohaulla aina ajantasaiset tiedot

Traficomin ajoneuvohaulla pidät asiakkaan ajoneuvojen tiedot aina ajantasalla. Ajoneuvohaulla saat kätevästi rekisteritunnuksella haettua ajoneuvon sekä omistajan tiedot. Traficom-haku on käytössä InnoKorjaamo– ja InnoHinaus-palveluissa.

Miten ajoneuvohaku toimii?

Traficom-haku löytyy työmääräyksen ja kuormakirjan Ajoneuvon tiedot -kentästä. Haulla saat kattavasti tietoa asiakkaan ajoneuvosta jota voit hyödyntää työn useassa kohdassa. Saat mm. ajoneuvon ja asiakkaan tiedot automaattisesti täytettyä sekä tämän lisäksi voit hyödyntää tietoja myöhemmin laskutuksessa.

Yhdellä haulla saat käyttöösi ajoneuvon teknisiä tietoja (mm. valmistenumeron), rekisteri-, katsastus- ja vakuutustiedot sekä omistaja- ja haltijatiedot. Tämän lisäksi haku sisältää myös mahdolliset rajoitustiedot.

Kaikki tarvitsemasi tiedot yhdessä paikassa

InnoKorjaamo ja InnoHinauksen Traficom-haku hakee ensisijaisesti tiedot omasta tietokannasta, ja mikäli ajoneuvoa ei löydy haetaan tiedot Traficomin ajoneuvoliikenteen tietojärjestelmästä. Voit myös tarvittaessa päivittää omassa tietokannassa olevat ajoneuvon tiedot hakemalla päivitetyt tiedot Traficomilta.

Tutustu tarkemmin autokorjaamoiden InnoKorjaamo ja hinausliikkeiden InnoHinaus -palveluihin tai ota yhteyttä myyntiimme ([email protected] / 09 4241 2309)!

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoHinaus

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu. InnoHinauksella luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi kuormakirjat.

Lue lisää ➞