Säilytä kaikki työmääräykset kätevästi samassa paikassa!

InnoKorjaamon työmääräyksillä kaikki työt säilyvät järjestyksessä ja hallinnassa, ja lisäksi ajoneuvojen huoltohistoria on aina saatavilla. Työmääräykset lajitellaan automaattisesti työn tilan mukaan, ja näin pystyt helposti seuraamaan työn alla olevia sekä suunnittelemaan tulevia töitä. Aikaisemmin suoritetut työt löytyvät myös helposti, jolloin huoltohistoriaa on helppo seurata.

Kaikki työmääräykset ja ajoneuvojen huoltohistorian löydät InnoKorjaamon Työmääräykset-välilehdeltä. Voit tarkastella ja hallinnoida nykyisiä ja menneitä töitäsi. Myös ajoneuvojen huoltohistoria on helposti saatavilla työmääräysten hakutoiminnoilla. Hakemalla ajoneuvon rekisterinumerolla saat esille kaikki työt jotka on suoritettu kyseiselle ajoneuvolle. Voit myös hakea töitä asiakkaan nimen tai ajoneuvon merkin ja malllin mukaisesti, jolloin haku tuo sinulle tarvittavat tiedot esille. Hakua voi myös rajata suorittajan, resurssin, tyypin tai työn alkamis-/ loppumispäivän mukaan.

InnoKorjaamon työmääräysten käyttö nopeuttaa töiden hallinnollista työtä huomattavasti. Työmääräykset, työkalenteri ja huoltohistoria on aina ajantasalla ja kytkettynä toisiinsa, jolloin kaikki tiedot löytyvät helposti ja nopeasti.

Tutustu tarkemmin InnoKorjaamo-palveluun tai kysy lisää myyntitiimiltämme ([email protected] /
09 4241 2309)!

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞