Pidä asiakas ajantasalla – lähetä kuormakirjan seurantalinkki

InnoHinauksen seurantalinkki-toiminnallisuudella asiakkaat pysyvät ajantasalla käynnissä olevasta työstä sekä työn etenemisestä. Seurantalinkki-toiminnallisuus lähettää asiakkaalle automaattisesti viestin työn edetessä. Viesti sisältää lyhyen tilannetiedon lisäksi linkin sähköiseen kuormakirjaan, joka päivittyy sitä mukaan, kun kuljettaja täyttää tietoja kuormakirjaan. Viesti voidaan lähettää asiakkaalle sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Seurantalinkillä lähetät asiakkaalle automaattisesti tilannetietoa

Kun toiminnallisuus on käytössä, lähetetään asiakkaalle automaattisesti tilanneviestejä. Työ aloitettu -viesti lähetetään asiakkaalle, kun uusi kuormakirja on luotu tai tilaus muutetaan kuormakirjaksi. Kuljettaja-applikaation kautta tehdystä työstä asiakkaalle lähetetään kaksi viestiä: Työ aloitettu -viesti sekä Työ lopetettu -viesti.

Esimerkki seuranlinkin viestistä:

Työ aloitettu
Rek. ABC-123
https://ssl.innovoice.fi/kk/esimerkki
T. Oy Hinaus Ab

InnoHinauksen asetuksissa voidaan erikseen määrittää, mistä kuormakirjoista linkki lähetetään sekä viestin toimitustapa. Viestin lähetys voidaan määrittää Työn tyypin, sekä Toimipaikan mukaan.

Ota seurantalinkki-toiminnallisuus veloituksetta käyttöön! Ota yhteyttä myyntiimme ([email protected] / 09 4241 2309)!

Mikä InnoHinaus?

InnoHinaus on helppokäyttöinen kuormakirja- ja laskutuspalvelu. Se on yhdessä alan yrittäjien kanssa suunniteltu ja kehitetty palvelu, jolla hallinnoit ja laskutat kaikki kuormakirjat yhdestä palvelusta. InnoHinaus sisältää mm. tilausten ja kuormakirjojen hallinnan, kuljettaja-applikaation, asiakas- ja tuoterekisterin, varastonhallinnan sekä automatisoidun laskutuksen ja reskontran hoidon.

Palvelu toimii missä ja milloin vain. Se on helpottaa hinaus- ja tiepalveluyritysten päivittäisiä töiden hallinnointia ja laskutusta. Lisäksi helppokäyttöinen palvelu toimii kätevästi verkossa sekä mobiilioptimoidusta kuljettaja-applikaatiosta. Se ei vaadi erillisiä laite- tai ohjelmistoasennuksia.

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoHinaus

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu. InnoHinauksella luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi kuormakirjat.

Lue lisää ➞