CABAS-integraatio

CABAS-integraatio tuo CABAS-laskelmat InnoKorjaamon työmääräykselle laskutusta varten tehokkaasti ja oikeassa muodossa niin, että tietoja ei tarvitse enää tarkistaa kahdesta paikasta.

CABAS-integraatio

CABAS-integraatiolla voit tuoda CABAS-järjestelmässä tehdyt korjauslaskelmat suoraan InnoKorjaamon työmääräykselle. InnoKorjaamo CABAS-integraatio tuo työmääräykselle mm. laskutusrivit, vakuutus- ja vahinkotiedot, ajoneuvon ja asiakkaan tiedot.

CABAS-integraatiolla työnteko tehostuu, kun tarvittavia tietoja ei tarvitse etsiä useammasta järjestelmästä. Tiedot siirtyvät automaattisesti ilma manuaalista työtä juuri siinä muodossa, kun vakuutusyhtiö on ne hyväksynyt, jolloin vältytään mahdollisilta väärinkäsityksiltä. Korjauslaskelman saa kätevästi haettua ajoneuvon rekisterinumerolla tai korjauslaskelman työnumerolla.

CABAS-korjaamo -ohjelma on vakuutusyhtiöiden käyttämä laskentajärjestelmä vaurioituneen ajoneuvon korjausajan laskentaan. Järjestelmästä saat ajat maalaukselle, pintaoikaisulle, vetotyölle, varaosien vaihdolle ja muille työvaiheille, kaikille yleisimmille automalleille. Tutustu tarkemmin CABAS Korjaamoon CAB Group Finlandin verkkosivuilla.

Toiminnallisuudet

CABAS-laskelman haku

Hae CABAS-laskelman tiedot kätevästi ajoneuvon rekisterinumerolla tai korjauslaskelman työnumerolla

CABAS-laskelman tuonti työmääräykselle

Saat tuotua tiedot näppärästi työmääräykselle, niin sinun ei tarvitse täyttää samoja tietoja erikseen kahteen paikkaan

Vakuutusyhtiölasku

Hoida kaikki tarvittava viestintä vakuutusyhtiöiden kanssa kätevästi ja tuo korjauspäätöksen tiedot oikeassa muodossa

Luo laskelma CABASissa

Laskelman luominen CABASissa on helppoa. Luo uusi korjauslaskelma ja syötä laskelmalle työn tiedot, mm. ajoneuvon tiedot ml. omistajan ja käyttäjän tiedot sekä vakutuusyhtiö ja vahinkopäivä. Korjauslaskelmalle lisätään myös korjauskohteet, jonka jälkeen järjestelmä laskee työlle tarvittavan ajan. Tämän jälkeen laskelma voidaan lähettää eteenpäin vakuutusyhtiölle.

Kun vakuutusyhtiö on hyväksynyt laskelman voit siirtää laskelman kätevästi suoraan InnoKorjaamo CABAS-integraation avaulla laskutusta varten. Tällöin työmääräykselle siirtyy kaikki korjauslaskelman tiedot juuri siinä muodossa kun vakuutusyhtiö on ne hyväksynyt. Tämä nopeuttaa laskutusta kun tietoja ei tarvitse siirtää manuaalisesti.

CABAS-laskelman haku

Korjauslaskelman saa kätevästi haettua ajoneuvon rekisterinumerolla tai korjauslaskelman työnumerolla. Integraation kautta CABAS-laskelmasta työmääräykselle saadaan tuotua laskutusrivit, vakuutus- ja vahinkotiedot, ajoneuvon ja asiakkaan tiedot.

Hakuominaisuudella voit hakea maksimissaan 30 päivää vanhat valmiit laskelmat helposti laskutusta varten. 

Ota yhteyttä tai varaa ilmainen demo!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä myyntiimme tai varaa itsellesi ilmainen palvelun demo. Räätälöimme palvelun demon juuri sinun tarpeiden mukaisesti. Käymme läpi palvelumme keskeisimmät ominaisuudet sekä opastamme palvelun käyttössä.

Ota yhteyttä myyntiimme. Kerromme mielellään lisää palveluistamme juuri sinun tarpeiden mukaisesti – käymme läpi palvelumme keskeisimmät ominaisuudet sekä opastamme palvelun käyttöönotossa.

Vakuutusyhtiölaskutus

Vakuutusyhtiö tarkastaa CABASissa vauriokorjaamon lähettämän korjauskustannuslaskelman ja antaa laskelmalle korvauspäätöksen. Vakuutusyhtiö voi CABASin kautta hoitaa kaiken viestinnän vauriokorjaamon kanssa. Kaikki dokumentaatio, joita korjaamo ja vakuutusyhtiö tarvitsevat, on tallennettu samaan CABASiin. Näin vakuutusyhtiöllä on sama käsitys kuin korjaamoilla työn korjausajasta ja loppusummasta.

Vakuutusyhtöin tarkstama ja hyväksymä korjauslaskelma on turvallista laskuttaa. Kun hyväksytyn korjauslaskelman tiedot siirretään työmääräykselle voi työn laskuttaa suoraan vakuutusyhtiöltä ilman väärinkäsityksiä. Tämä helpottaa ja nopeuttaa laskutusta ja työhön liittyvät laskusaatavat kotiutuvat nopeammin.

Vakuutusyhtiölaskutus

Vakuutusyhtiölaskun luonti onnistuu kätevästi suoraan työmääräykseltä. Kaikki laskut lähetetään aina Finvoice auto- ja vakuutusalan soveltamisohjeen mukaisena verkkolaskuna. Näin vakuutusyhtiöt saavat laskunsa juuri siinä muodossa kuin haluavat.

Autokorjaamo-ohjelmisto erittelee tarvittaessa vakuutusyhtiön alv 0-osuuden, alv-osuuden ja omavastuun laskulta, jotta saat ne kätevästi laskutettua eri tahoilta. Näin laskutus helppoa ja nopeaa!

Ota CABAS-integraatio veloituksetta käyttöön!

Avausmaksu
0
  • Sis. integraation linkityksen ja aktivoinnin käyttötuen
  • HUOM! Integraation aktivointi vaatii InnoKorjaamo-palvelun
Kuukausimaksu
0 / kuukausi
  • Ei vuosi- tai kuukausimaksuja!

Ota yhteyttä

Myynti

09 4241 2309
[email protected]

Avoinna ark. 10:00-16:00