Osamaksulla lisää myyntiä ja joustavuutta asiakkaiden maksamiseen

Osamaksupalvelu on yksi suosituimmista palveluistamme. Maksuajan tarjoaminen asiakkaalle johtaa myynnin kasvuun. Joustava maksuaika helpottaa asiakkaan ostopäätöstä muun muassa silloin, kun laskutettava summa on suuri tai jos halutaan tehdä lisämyyntiä. Osamaksupalvelu on käytössä InnoLasku ja InnoKorjaamo -palveluissa.

Miten osamaksupalvelu toimii?

Osamaksupalvelumme tarjoaa joustavan maksutavan ilman luottotappioriskiä. Rahoitamme kaikki osamaksut, joten saat saatavat tilillesi heti ja asiakkaasi saavat joustavasti maksuaikaa.

Osamaksusopimus tehdään ja hyväksytään asiakkaan asioidessa toimipisteessä. Voit myös lähettää osamaksun tiedot asiakkaalle etukäteen sähköisesti hyväksyttäväksi. Osamaksun luonti on helppoa ja nopeaa, seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Hae rahoituspäätös henkilötunnuksella
  2. Syötä myytyjen tuotteiden ja palveluiden tiedot
  3. Asiakas hyväksyy kaupan


Näin helppoa se on – katso video!

Osamaksupalvelu lisää asiakastyytyväisyyttä

Osamaksu tekee maksamisesta helppoa. Rahoituspäätöksen saa heti, jonka jälkeen asiakkaan tulee vain hyväksyä osamaksun tiliehdot. Tämän jälkeen asiakas saa laskun kotiin kerran kuukaudessa. Osamaksun tililaskulla ei olen ennalta määrättyjä maksueriä, vaan asiakas voi itse päättää sopivan maksuerän. Minimilyhennys on 5% avoinna olevasta saldosta.

Osamaksupalvelun avulla asiakkaasi saavat entistäkin parempaa palvelua ja asiakastyytyväisyys kohoaa, kun maksaminen onnistuu asiakkaan oman maksukyvyn ja elämäntilanteen mukaan.

Tutustu tarkemmin InnoLasku ja InnoKorjaamo -palveluihimme tai ota yhteyttä myyntiimme ([email protected] / 09 4241 2309)!

Yritysten laskutus- ja osamaksupalvelu | laskurahoitus | Innovoice
InnoLasku

Yrittäjien lasku- ja osamaksupalvelu. InnoLaskulla luot ja lähetät kaikki yrityksesi laskut ja tarjoat kuluttaja-asiakkaillesi joustavasti maksuaikaa.

Lue lisää ➞

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞