Luo vakuutusyhtiölaskut nopeasti ja vaivattomasti

Vakuutusyhtiölaskutus luo omat haasteensa laskuttavalle yritykselle vakuutusyhtiöiden lisääntyvien vaatimusten takia. InnoLasku, InnoKorjaamo ja InnoHinaus -palveluidemme kautta vakuutusyhtiöiden laskuttaminen on tehty helpoksi. Laskun luonti on helppoa ja koko laskutusprosessi on automatisoitu.

Näin helppoa on vakuutusyhtiön laskuttaminen:

  1. Täytä työn tiedot, ml. asiakkaan ja ajoneuvon tiedot
  2. Syötä vakuutus- ja vahinkotiedot, mm. vahinkolaji ja -tunnus sekä päivämäärä
  3. Täytä maksurivit ja kirjaa mahdolliset vähennykset (omavastuu, alv-osuus)
  4. Lähetä lasku!


Kaikki laskut lähetetään aina Finvoice auto- ja vakuutusalan soveltamisohjeen mukaisena verkkolaskuna. Lisäksi saat palveluidemme kautta vakuutusyhtiölaskun kätevästi eriteltyä – saat laskutettua vakuutusyhtiön- ja arvolisävero-osuuden sekä omavastuun erikseen.

Laskutuksessa voit myös hyödyntää InnoKorjaamo ja InnoHinauksen Traficom ATJ-hakua. Hakua hyödyntämällä saat kaikki laskuun tarvitsemasi tiedot ajoneuvosta ja sen omistajasta. Hausta saat myös tietoosi onko ajoneuvo yrityksen omistuksessa, jolloin osaat laskuttaa työn arvolisäverollisen osuuden ajoneuvon omistajalta.

Cabas-integraatiolla jouhevuutta autokorjaamoiden vakuutusyhtiötöihin

InnoKorjaamon Cabas-integraatiolla saat vakuutusuhtiötyöt viimeisteltyä entistä jouhevammin. Integraation avulla saat Cabakseen tehdyn ja vakuutusyhtiön hyväksymän kustannuslaskelman tiedot siirrettyä työmääräykselle napin painalluksella. Integraation kautta työmääräykselle siirtyy; laskutusrivit, vakuutus- ja vahinkotiedot (ml. Vahinko tunnus ja vähennykset laskulta) ja muita työn tietoja. Näin työmääräys on valmis laskutettavaksi heti!

Laskutuksen ulkoistaminen vapauttaa resurssit työn tekoon!

Koko laskutusprosessi on aina automatisoitu – hoidamme puolestasi laskun lähetyksen, reskontran hoidon, maksumuistutukset ja perinnän. Vakuutusyhtiölaskutuksessa voit myös hyödyntää laskurahoitusta, jonka avulla saat kotiutettua laskusaatavat heti.

Tutustu tarkemmin InnoLasku, InnoKorjaamo ja InnoHinaus -palveluihimme tai ota yhteyttä myyntiimme ([email protected] / 09 4241 2309)!

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoHinaus

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu. InnoHinauksella luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi kuormakirjat.

Lue lisää ➞