Lisää pientarvikelisä kätevästi InnoKorjaamon työmääräyksiin

InnoKorjaamon työmääräykselle saa lisättyä pientarvikelisän kätevästi pientarvikelisä-painikkeella. Saat napin painalluksella lisättyä ja määritettyä työmääräykselle pientarvikelisän, jonka tarkoituksena on kattaa korjaustöissä tarvittavien pientarvikkeiden sekä työvälineiden kulumisen kustannuksia. Pientarvikelisään kuuluu esimerkiksi yleismutterit ja -pultit, erilaisia voiteluaineita, sekä muita tarvikkeita, joiden kulutusta on vaikea suoraan laskea kappalemäärällisesti, sillä niitä ei merkitä varaosanumeroin.

Miten pientarvikelisä lisätään?

Pientarvikelisän lisääminen työmääräykselle on helppoa! Paina vain InnoKorjaamon työmääräyksellä Työrivit-osiossa Pientarvikelisä-painiketta. Voit määrittää pientarvikelisän suuruuden prosenttiosuutena pikapainikkeiden avulla tai määrittää sen itse. Pikapainikkeissa löytyy vaihtoehtoja aina kahdesta prosentista kuuteen prosenttiin. Voit myös asettaa pientarvikelisälle euromääräisen maksimiarvon, jolloin pientarvikelisän suuruus ei nouse maksimiarvoksi määritetyn summan yli vaikka määritetty prosenttiosuus olisi tätä suurempi.

Lisäksi aikaisemmin valitun pientarvikelisän asetukset tallentuvat ensimmäisen käytön jälkeen, minkä ansiosta pientarvikelisää ei tarvitse joka kerta määrittää uudelleen.

Tutustu tarkemmin InnoKorjaamo-palveluun tai kysy lisää myyntitiimiltämme ([email protected] / 09 4241 2309)!

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞