Kiinnitä huomiota näihin viiteen asiaan autokorjaamo-ohjelmistoa valitessasi

Jotta saisit autokorjaamo-ohjelmistosta mahdollisimman suuren hyödyn irti, kiinnitä näihin viiteen pääseikkaan huomiota. Kun nämä kohdat täyttyvät, työnteko sujuvoituu ja työn hallinnollisen puolen pyörittäminen kevenee!

1. Laskutus
Laskutus ja sen toimiminen pyörittää koko liiketoimintaasi. Siksi laskutuksen tulee olla sujuvaa ja mahdollisimman nopeaa. Jos laskutuspalvelu ja autokorjaamo-ohjelmisto ovat erillään, joudut siirtelemään tietoja paikasta toiseen, kulutat enemmän aikaa ja virheiden mahdollisuus kasvaa. Siksi autokorjaamo-ohjelmistossa tulisi olla hyvät, sisäänrakennetut laskutusominaisuudet.

2. Raportointi
Raportointi on äärimmäisen tärkeää mm. kirjanpitoa varten. Hyvästä autokorjaamo-ohjelmistosta saat raportit helposti ulos sellaisessa muodossa, että voit lähettää ne suoraan kirjanpitäjälle. Ohjelmiston on myös hyvä luoda raportteja automaattisesti tekemiesi merkintöjen, myyntien ja työmääräysten pohjalta. Näin saat tietoa mm. eri suorittajien henkilökohtaisista myynneistä sekä koko toiminnan tehokkuudesta.

3. Viestintä
Hyvä korjaamo-ohjelmisto parantaa yrityksen sisäistä viestintää, sekä viestintää asiakkaan suuntaan. Työkalenteri ja työmääräykset ovat tärkeitä ominaisuuksia tähän: esim. InnoKorjaamossa työmääräyksille voidaan suoraan määrittää työnsuorittaja ja työmääräykset tulevat näkyviin yhteiseen työkalenteriin. Näin kaikki pysyvät kartalla siitä, kuka tekee ja mitä! Kun sisäinen viestintä toimii, on helppo viestiä myös asiakkaalle esim. InnoKorjaamon sisäänrakennetulla tekstiviestipalvelulla!

4. Työnhallinta
Työnhallinta pitää huolen siitä, että työnteko sujuu mutkattomasti. On tärkeää, että työt on helposti löydettävissä ja muokattavissa. InnoKorjaamossa työt lajitellaan kätevästi niiden tilan mukaan, jolloin työt on helposti hallinnoitavissa omilla välilehdillään. Lisäksi edellämainittu työkalenteri on työnhallintaan kätevä työkalu. Työkalenteri antaa loistavan yleisnäkymän kaikista töistä. Kaikki varaukset ja työmääräykset siirtyvät automaattisesti työkalenteriin ja päivittyvät aina sitä mukaan, kun työhön tehdään muokkauksia. Työkalenterista näet kätevästi päivä-, viikko- ja kuukausinäkymän, sekä tarvittaessa työntekijäkohtaisen kalenterin.

5. Käyttäjäystävällisyys
Autokorjaamo-ohjelmisto voi olla kuinka hyvä tahansa, mutta mikäli se ei ole helppokäyttöinen, se on hyödytön. Töiden muokkaus, työmääräysten tekeminen ja laskuttaminen on oltava helppoa ja helposti havaittavissa heti käytön alkumetreiltä alkaen. Aiemmin mainitsemaa InnoKorjaamoa on kehuttu nimenomaan helppokäyttöiseksi ja käyttäjäystävälliseksi työkaluksi. Sen lisäksi käyttöönottoon saa henkilökohtaisen perehdytyksen, jotta jokainen työntekijä oppii järjestelmän käytön.

InnoKorjaamo täyttää kaikki nämä kriteerit – tutustu tarkemmin InnoKorjaamo-palveluun tai kysy lisää myyntitiimiltämme ([email protected] /09 4241 2309)!

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞