InnoKorjaamon työkalenteri selkeyttää töiden hallintaa

InnoKorjaamon työkalenterilla ajanvaraukset ja töiden hallinnointi hoituvat helposti. Työkalenterin ansiosta erilliselle kalenterille ei ole enää tarvetta. Kalenterista näkee mm. asentajien vapaat ja varatut ajat, jolloin töiden suunnittelu on vaivattomampaa eikä päällekkäisyyksiä pääse tapahtumaan. Työkalenteri päivittyy sitä mukaan, kun töitä lisätään tai muokataan.

Työkalenterilla hallitset kaikki työt

Työalenterin avulla tulevia ajanvarauksia voidaan suunnitella tarkemmin selkeässä päivä-, viikko- ja -kuukausinäkymässä. Päivänäkymässä löytyy työt suorittajakohtaisesti. Työkalenteria voidaan myös suodattaa työn suorittaja, tilan, tyypin ja käytettävien resurssien mukaisesti.

Uuden työn lisäys onnistuu helposti suoraan työkalenterista. Työn arvioitua kestoa ja aloitusajankohtaa voidaan myös muokata varauksen jälkeenkin, ja tarvittaessa voi siirtyä työmääräykselle tekemään suurempia muutoksia suoraan työkalenteri-näkymästä.

Mitä hyötyä työkalenterista on?

Integroitu kalenteri helpottaa töiden hallinnointia, etkä tarvitsee enää erillistä kalenteria töiden ja aikataulujen kirjaamiseen. Työkalenteri päivittyy automaattisesti työtehtäviä lisättäessä. Kalenterista näkee kaikkien asentajien vapaat ja varatut ajat. Käyttämällä InnoKorjaamon työkalenterin nopeutat ja helpotat töiden seurantaa ja olet paremmin perillä työmäärästäsi!

Mikäli haluaisit kuulla palvelusta lisää,ota yhteyttä myyntiimme ([email protected] / 09 4241 2309)!

Mikä InnoKorjaamo?

InnoKorjaamo on kehitetty helpottamaan autohuoltojen ja -korjaamoiden päivittäisten töiden hallinnointia ja laskutusta. Helppokäyttöinen palvelu toimii kätevästi verkossa, eikä vaadi laite- tai ohjelmistoasennuksia.

InnoKorjaamossa kaikki työt pysyvät kätevästi järjestyksessä. Töiden saattaminen loppuun on helppoa ja virtaviivaista. Työn edetessä työn tila muuttuu tarjouksesta varaukseksi, varauksesta työmääräykseksi ja lopulta työmääräys on helppo päättää myyntiin. Näin autokorjaamo-ohjelmisto helpottaa korjaamojen työskentelyä, eikä ylimääräistä aikaa tarvitse uhrata töiden hallinnointiin.


Löydät meidät myös Instagramista: https://www.instagram.com/innovoiceoy/

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞