InnoKorjaamon tehtävälista- delegoi ja seuraa työtehtäviä entistäkin helpommin!

Käytössäsi on InnoKorjaamoon toteutettu uusi tehtävälista, jolla voit lisätä yksittäisiä tehtäviä työmääräykselle. Toiminnallisuuden tarkoitus on helpottaa työmääräykselle liittyvien töiden delegointia ja seurantaa. Tehtävät voidaan osoittaa tietylle työntekijälle, jolloin työmääräykseen liittyvien työtehtävien koordinointi eri suorittajille on yksinkertaista!

Tehtävien avulla työmääräys voidaan pilkkoa pienempiin työvaiheisiin

Minkä tahansa isomman tehtävän pilkkominen pienemmäksi selkeyttää työntekoa ja mahdollistaa toimivan yhteistyön. Tehtäviä saa lisättyä klikkaamalla työmääräyksen yläreunassa olevaa “Tehtävät” painiketta. Tehtävän otsikon voi määrittää täysin itse, ja sille voi merkitä suorittajan, aloitus- ja lopetusajan, sekä muistiinpanoja. Tehtävän tilaa on helppo seurata, sillä sen voi merkitä joko kesken olevaksi tai valmiiksi. Kaikki tehtävät tulevat näkyviin työkalenteriin samalla tavalla kuin työmääräykset, joten työtehtäviä on helppo seurata!

Kukin Tehtävä on aina sidoksissa työmääräyksen kanssa, eli tehtävää ei voi lisätä kalenteriin ilman työmääräystä. Olemme kuitenkin työstämässä mahdollisuutta lisätä myös yksittäisiä tehtäviä työkalenteriin.

Kokeile tehtävälista-toiminnallisuutta nyt!

Voit kokeilla tehtävien lisäämistä työmääräykselle vaikka heti! Mikäli sinulla ei ole InnoKorjaamoa käytössäsi, mutta haluaisit kuulla siitä lisää, ota yhteyttä myyntiimme ([email protected] / 09 4241 2309)!

Mikä InnoKorjaamo?

InnoKorjaamo on kehitetty helpottamaan autohuoltojen ja -korjaamoiden päivittäisten töiden hallinnointia ja laskutusta. Helppokäyttöinen palvelu toimii kätevästi verkossa, eikä vaadi laite- tai ohjelmistoasennuksia.

InnoKorjaamossa kaikki työt pysyvät kätevästi järjestyksessä. Töiden saattaminen loppuun on helppoa ja virtaviivaista. Työn edetessä työn tila muuttuu tarjouksesta varaukseksi, varauksesta työmääräykseksi  ja lopulta työmääräys on helppo päättää myyntiin. Näin autokorjaamo-ohjelmisto helpottaa korjaamojen työskentelyä, eikä ylimääräistä aikaa tarvitse uhrata töiden hallinnointiin. Voit lukea siitä lisää täältä: https://www.innovoice.fi/palvelut/innokorjaamo/


Tiesithän, että meillä on myös Instagram-tili: https://www.instagram.com/innovoiceoy/

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞