InnoKorjaamon tehtävälista- delegoi ja seuraa työtehtäviä entistäkin helpommin!

Käytössäsi on InnoKorjaamoon toteutettu uusi tehtävälista, jolla voit lisätä yksittäisiä tehtäviä työmääräykselle. Toiminnallisuuden tarkoitus on helpottaa työmääräykselle liittyvien töiden delegointia ja seurantaa. Tehtävät voidaan osoittaa tietylle työntekijälle, jolloin työmääräykseen liittyvien työtehtävien koordinointi eri suorittajille on yksinkertaista!

Tehtävien avaulla työmääräys voidaan pilkkoa pienempiin työvaiheisiin

Minkä tahansa isomman tehtävän pilkkominen pienemmäksi selkeyttää työntekoa ja mahdollistaa toimivan yhteistyön. Tehtäviä saa lisättyä klikkaamalla työmääräyksen yläreunassa olevaa “Tehtävät” painiketta. Tehtävän otsikon voi määrittää täysin itse, ja sille voi merkitä suorittajan, aloitus- ja lopetusajan, sekä muistiinpanoja. Tehtävän tilaa on helppo seurata, sillä sen voi merkitä joko kesken olevaksi tai valmiiksi. Kaikki tehtävät tulevat näkyviin työkalenteriin samalla tavalla kuin työmääräykset, joten työtehtäviä on helppo seurata!

Kukin Tehtävä on aina sidoksissa työmääräyksen kanssa, eli tehtävää ei voi lisätä kalenteriin ilman työmääräystä. Olemme kuitenkin työstämässä mahdollisuutta lisätä myös yksittäisiä tehtäviä työkalenteriin.

Kokeile toiminnallisuutta nyt!

Voit kokeilla tehtävien lisäämistä työmääräykselle vaikka heti! Mikäli sinulla ei ole InnoKorjaamoa käytössäsi, mutta haluaisit kuulla siitä lisää, ota yhteyttä myyntiimme (myynti@innovoice.fi / 09 4241 2309)!

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞