InnoKorjaamo tehostaa työntekoa

Jonnen Vene ja Auto Oy harjoittaa moottoriajoneuvojen huolto- ja korjaustoimintaa pääkaupunkiseudulla. Yrityksen käytössä on InnoKorjaamo -palvelu.

”Innovoice on tehostanut ja helpottanut työn tekoa”, kertoo Jonnen Vene ja Auto Oy:n toimitusjohtaja Jonne Siitonen. Hänen mukaansa käyttöönotto sujui helposti. ”Siitä on kyllä jo jonkin aikaa, niin ei ole enää tuoreessa muistissa, mutta järjestelmä oli selkeä ja helppo.”

Siitonen on ollut erityisen tyytyväinen palvelun henkilökohtaisuuteen. ”Innovoicen kanssa asioiminen on ollut kokemuksena oikein hyvä. Olen palveluun tosi tyytyväinen kaikin puolin. Jos on jotain ongelmatilanteita, ne ratkaistaan aina nopeasti.”


”Järjestelmä on selkeä ja helppo. Palvelusta ei ole mitään huonoa sanottavaa, olen kaikin puolin tyytyväinen InnoKorjaamoon.”

Jonne Siitonen, Jonnen Vene ja Auto Oy

InnoKorjaamo on sulautunut saumattomaksi osaksi yrityksen arkea ja päivittäisiä työtehtäviä. Siitonen mainitsee palvelun konkreettiseksi hyödyksi kassan nopeuden. Innovoice tilittää saatavat nopeasti ja palveluun kuuluvat osamaksu- ja laskurahoitusominaisuudet tuovat yrityksille lisäarvoa. Niillä voidaan vaivattomasti tarjota asiakkaalle maksuaikaa ja joustavuutta ilman perinteisen laskutuksen tai osamaksun hankaluuksia, riskiä ja hitautta. Osamaksupalvelu parantaa asiakastyytyväisyyttä ja madaltaa asiakkaan ostokynnystä.

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞