InnoKassa ja maksupääteintegraatio: lyömätön kombo kassamyynteihin!

Myyntitapahtumia sujuvoittava InnoKassa-lisäpalvelu muodostaa Korttimaksupääte-integraation kanssa täydellisen parivaljakon myyntitilanteissa. Hyödyntämällä korttimaksupääte-integraatiota InnoKassassa viimeistelty maksutapahtuma siirtyy suoraan maksupäätteelle, jolloin erillistä näpyttelyä ei tarvita. Ostotapahtuman tiedot tallentuvat automaattisesti järjestelmään ja niitä on helppo tarkastella kuun päätteeksi toimittettavalta kuukausiraportilta. Näin myös kaikki korttimaksut pysyvät aina vaivattomasti järjestyksessä ja myynnit jäävät automaattisesti talteen verkkopalvelumme reskontraan.

Mikä InnoKassa?
InnoKorjaamon työmääräysten ja InnoHinauksen kuormakirjojen tueksi luotu InnoKassa on kassamyynteihin luotu lisäpalvelu. InnoKassalla suoritat helposti ja nopeasti sellaisia myyntejä, joita ei ole yhdistetty tiettyyn työhön, esim. tuotemyynnit. InnoKassaan voi kätevästi määrittää omia suosikkeja, jotta suositut tuotteet löytyvät pikavalikosta käden käänteessä. Näiden ominaisuuksien lisäksi InnoKassan kautta myynnit saa kätevästi päätettyä käteis- tai korttimaksuun! InnoKassa-toiminto tulee siis sujuvoittamaan myyntitapahtumia kokonaisvaltaisesti.

Korttimaksupääte-integraatio
Korttimaksupääte-integraatiolla veloitettava maksu siirtyy suoraan maksupäätteelle. Kun summa syötetään vain yhteen paikkaan, näppäilyvirheiden riski pienenee ja maksutapahtuman suoritus hoituu nopeammin. Kaikki maksun tiedot, kuten tunnisteet, ostopäivämäärä, sekä kortin tyyppi löytyvät järjestelmästä helposti jälkikäteen. Integraatio auttaa pitämään korttimaksuista kirjaa ja sen avulla on helppo tarkistaa, että kaikki työt maksettu ja tilitetty.

Yritysten laskutus- ja osamaksupalvelu | laskurahoitus | Innovoice
InnoLasku

Yrittäjien lasku- ja osamaksupalvelu. InnoLaskulla luot ja lähetät kaikki yrityksesi laskut ja tarjoat kuluttaja-asiakkaillesi joustavasti maksuaikaa.

Lue lisää ➞