InnoHinaus helpottaa työntekoa ja pienentää yrittäjän riskiä

Hinaus-Apu Mehtovuori pyörittää hinaustoimintaa ja koneenkuljetusta Keski-Suomen alueella. Yrityksen käytössä on Innovoicen InnoHinaus-palvelu.

“InnoHinaus on helpottanut työntekoa huomattavasti. Meillä on kuljettajilla autoissa tabletit, joten he pystyvät tekemään keikat kuljettaja-applikaatiossa valmiiksi autoistaan, ja minulle jää vain laskuttaminen. Tämä on helpottanut minun töitäni hirveästi!” kertoo Hinaus-Apu Mehtovuoren laskutuksesta vastaava Sari Mehtovuori.


“InnoHinaus on hyvä ja helppo järjestelmä, joka säästää omaa aikaa, kun kaikki hoituu automaattisesti. Kun vaan jaksaa laskuttaa, rahatkin saa nopeasti tilille! Pelkästään positiivista sanottavaa ja suosittelen kyllä kaikille.”

Sari Mehtovuori, Hinaus-Apu Mehtovuori

Sujuva käyttöönotto

Mehtovuoren mukaan käyttöönotto oli hyvin helppoa. “Olin alkuun paniikissa ja mietin miten uuden ohjelmiston käyttäminen lähtee sujumaan. Innovoicen Erik tuli meille Jyväskylään käymään ja näytti, miten järjestelmä toimii. Sen jälkeen ei ole tarvinnut kuin ihan muutaman kerran soitella puhelimitse kysymään joitain juttuja. Niin helppoa käyttöönotto oli!” Mehtovuori sanoo iloisesti.

InnoHinauksen avulla saatavat saa varmemmin takaisin

“InnoHinauksen parhaita ominaisuuksia on mielestäni vakuutusyhtiölaskutuksen jaettu ALV sekä Traficom-haku ja perintä. Vakuutusyhtiölaskujen luonti on tosi helppoa”, Mehtovuori kertoo. Laskutuksessa on huomioitu alan tyypilliset erikoisuudet, mm. jaettu ALV jolloin laskusta voidaan osoittaa ALV-osuus ja veroton osuus eri vastaanottajille. “Sitten Traficomin ajoneuvohaku, josta voi katsoa mm. vakuutusyhtiön, osoitetietoja tai onko asiakkaalla maksuja maksamatta. Perintä taas toimii kuin junan vessa: enää ei minun tarvitse niitä miettiä ja stressata. Kaikki tapahtuu automaattisesti puolestamme. Meillä oli ennen eri ohjelma käytössä ja sen aikana sai kuukaudessa heittää kymmeniä keikkalappuja heittää mappi Ö:hön, kun niitä ei maksettu. Viime vuoden aikana tälläisiä tapauksia oli vain kaksi. Olen ollut siihen erittäin tyytyväinen.”

Mehtovuori mainitsee, että heidän yrityksensä omistaja on vaihtumassa, mutta hän haluaa, että tutuksi tulleen järjestelmän käyttöä jatkettaisiin muista muutoksista huolimattta. “InnoHinauksesta aion pitää kynsin ja hampain kiinni”, Mehtovuori naurahtaa, “Tämä on meidän toimialaa varten räätälöity ja ihan mahtava. En kadu päivääkään tämän käyttöönottoa. Suosittelen tätä mielelläni eteenpäin!”

Palvelu sujuvoittaa päivittäistä työntekoa ja tuo konkreettista lisäarvoa yritykselle

“Palvelu on käytössä päivittäin kuormakirjojen ja laskujen luonnissa. Erityisesti koontilaskujen tekeminen on kätevä ja aikaasäästävä ominaisuus. On hienoa, että niitä voi niputtaa vaikka kuinka monta yhteen rykelmään. Niitäkään ei tarvitse enää yksi kerrallaan naputella, meilläkin kun niitä tulee kuukausittain 50-100. InnoHinauksen avulla niiden luonnista ja lähetyksestä on tullut nopea rutiinitoimenpide!” Mehtovuori kertoo.

Konkreettisena hyötynä Mehtovuori kokee sen, että raha kiertää todella hyvin. “Tykkään siitä, että tilityksiä tulee monta kertaa viikossa, eikä vain kerran kuukaudessa. Parhaimmillaan kun olen laskun lähettänyt, rahat ovat tulleet tilille kahdessa päivässä. On hienoa, miten kaiken tarvittavan saa yhden palvelun kautta hoidettua, eikä ohjelma ole kovin kallis!”

Kokonaisuutena Mehtovuoren kokemus Innovoicen kanssa asioidessa on ollut hyvä. “Erityisesti haluaisin nostaa esiin asiakaspalvelua, joka on Innovoicella täysi 10! Aina jos on ollut joku tenkkapoo, apua on saanut nopeasti. Erityisesti haluaisin mainita asiakaspalvelun Iinan. Hän aina ymmärtää kaiken mitä tarkoitan ja on esimerkiksi auttanut korjaamaan tekemiäni laskuja. Innovoicella on hyvät tyypit töissä!” Mehtovuori sanoo iloisesti.

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoHinaus

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu. InnoHinauksella luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi kuormakirjat.

Lue lisää ➞