InnoHinauksen uusi valokuvaustoiminto

InnoHinauksen mobiiliapplikaation työnäkymän reittipisteeseen on tuotu valokuvaustoiminto. Toiminnon avulla työhön ja kuormakirjalle voidaan liittää työn suorittamisen aikana otettuja valokuvia. Kuvat tallentuvat kuormakirjalle, jolloin dokumentaatio säilyy työkohtaisesti ja on tarvittaessa helposti ja nopeasti löydettävissä. Kuormakirjalle tallennetut kuvat ovat myös asiakkaan nähtävillä (linkki laskulla) jos niiden näkyvyys on asetettu julkiseksi.

Miksi valokuvien ottaminen on kannattavaa?

Valokuvan liittäminen työhön voi joskus olla helpompaa kuin selvityksen antaminen kirjallisesti. Valokuvilla voidaan tarvittaessa myös osoittaa esimerkiksi ajoneuvon kunnon ennen ja jälkeen hinauksen. Kuvat säilyvät todistusaineistona ja eräänlaisena vakuutena epäselvissä asiakastilanteissa tai korvaustilanteissa vakuutusyhtiön kanssa. Näin myöhemmin ei jää epäselvyyksiä ajoneuvon mahdollisista vaurioista, tapahtumapaikan olosuhteista tai muista hinaus- tai vahinkotapahtumaan liittyvistä asioista.

Onko teillä jo InnoHinaus käytössä?

InnoHinaus on yhdessä alan yrittäjien kanssa suunniteltu ja kehitetty palvelu, jolla hinausalan ammattilaiset hallinnoivat töitä ja kuormakirjoja tilauksesta laskutukseen. Monipuolisine ominaisuuksineen InnoHinaus helpottaa ja nopeuttaa töiden hallintaa. Tutustu palveluun lisää: https://www.innovoice.fi/palvelut/innohinaus/

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoHinaus

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu. InnoHinauksella luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi kuormakirjat.

Lue lisää ➞