InnoHinauksen kuljettaja-applikaatio – kuljettajan tehokkain työkaveri

InnoHinauksen kuljettaja-applikaatio on suunniteltu kuljettajan työkaluksi tien päällä. Applikaatiossa on otettu huomioon hinaustöiden ja kuljettajan eri työvaiheet sekä erityistarpeet, jotta työnteko sujuisi mahdollisimman jouhevasti.

Miten applikaatio toimii?

InnoHinauksen kuljettaja-applikaatio toimii tabletilla sekä älypuhelimella ja se voidaan asentaa mille tahansa laitteelle. Applikaatio toimii saumattomasti verkkopalvelun kanssa ja tiedot päivittyvät reaaliajassa, kun kuormakirjaa täytetään. Näin kaikki työhön tarvittavat tiedot löytyvät yhdestä paikasta!

InnoHinauksen kuljettaja-applikaation käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Applikaatiota käytettäessä kuormakirjan tietoja täytetään hinaustyön edetessä. Lähtiessä keikalle tai saapuessa kohteeseen riittää pelkkä napin painallus jolloin reittipisteen tiedot tallentuvat. Kuormakirjalle myös kätevästi tallentaa työhön liittyvä lisätietoja sekä hyödyntää mm. Traficom ATJ-hakua tai oman sijainnin paikannusta.

Myös valmiin työn laskuttaminen on helppoa. Kun työ on suoritettu loppuun applikaatiossa löytyy kaikki viimeistellyt kuormakirjat kätevästi verkkopalvelusta laskutusta varten. Kaikki applikaatiossa syötetyt tiedot ovat tallessa ja verkkopalvelussa tarvitsee enää valita laskun vastaanottaja laskutusta varten.

Kuljettaja-applikaatio listaa työt käteväksi, omakohtaiseksi työlistaksi

Applikaation keskeisimpiä ominaisuuksia on kuljettajan työlista, joka toimii kuljettajan tulevien töiden muistilistana. Työlistalta kuljettaja näkee kaikki omat työt; osoitetut, kuitatut sekä työn alla olevat. Listalta löytyy myös avoimet työt, josta kuljettaja pystyy poimimaan itselleen vapaana olevia hinaustöitä.
Osoitettujen tilausten kuittaus onnistuu myös kätevästi applikaatiosta. Kun työ on osoitettu kuljettajalle, hän saa siitä ilmoituksen ja tilaus löytyy kuljettajan työlistalta. Osoitetun tilauksen kuittaus ja tilauksen muuttaminen kuormakirjaksi tapahtuu helposti yhdellä napin painalluksella.

Tutustu tarkemmin InnoHinaukseen ja kuljettaja-applikaatioon tai ota yhteyttä myyntiimme ([email protected] / 09 4241 2309)!

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoHinaus

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu. InnoHinauksella luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi kuormakirjat.

Lue lisää ➞