CABAS-laskelmat saatavilla suoraan InnoKorjaamoon!

InnoKorjaamon CABAS-integraatiolla saat helposti CABAS-järjestelmässä tehdyt korjauslaskelmat haettua suoraan InnoKorjaamon työmääräykselle. Integraation kautta CABAS-laskelmasta työmääräykselle saadaan tuotua laskutusrivit, vakuutus- ja vahinkotiedot, ajoneuvon ja asiakkaan tiedot.

Integraation avulla tietojen siirtäminen on nopeaa ja aikaasäästävää

Integraatio nopeuttaa työmääräyksen tekoa InnoKorjaamossa, sillä sen avulla CABAS-ohjelmaan jo syötettyjä tietoja ei tarvitse enää kirjata uudelleen. CABAS-laskelmat tehdään normaalisti CABAS-järjestelmässä ja korjauslaskelma saadaan tuotua kokonaisuudessaan InnoKorjaamon työmääräykselle. Tiedot siirtyvät juuri siinä muodossa, kun vakuutusyhtiö on ne hyväksynyt, jolloin vältytään mahdollisilta väärinkäsityksiltä. Korjauslaskelman saa kätevästi haettua ajoneuvon rekisterinumerolla tai korjauslaskelman työnumerolla.

Kuinka CABAS-intergraatio toimii?

CABAS-integraatio toimii saumattomasti InnoKorjaamon vakuutusyhtiölaskutuksen kanssa. Kun tiedot on haettu CABAS:sta, tarkentavia vahinkotietoja ei tarvitse täyttää erikseen työmääräykselle. Lisäksi laskutuksen yhteydessä voi tarvittaessa laskuttaa erikseen vakutuusyhtiön (alv0-osuus) ja asiakkaan (alv-osuus) osuudet sekä omavastuun. Tämä nopeuttaa työmääräyksen täyttöä ja laskujen lähettämistä huomattavasti!

Kuinka integraatio otetaan käyttöön?

CABAS-integraatio toimii InnoKorjaamo-palvelusta ja se vaatii voimassa olevan CABAS-lisenssin. Integraatio kytketään päälle asiakaskohtaisesti – saat integraation käyttöön ottamalla yhteyttä myyntiimme (09 4241 2309 / [email protected]).

Mikä InnoKorjaamo?

InnoKorjaamo on yhdessä alan yrittäjien kanssa suunniteltu ja kehitetty helppokäyttöinen työmääräys- ja laskutuspalvelu. Palvelulla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työmääräykset yhdestä palvelusta. Autokorjaamo-ohjelmisto sisältää mm. työmääräykset, töiden hallinnan ja työkalenterin, asiakas- ja tuoterekisterin, varastonhallinnan sekä automatisoidun laskutuksen ja reskontran hoidon.

Löydät meidät myös Instagramista https://www.instagram.com/innovoiceoy/ !

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞