Automatisoi toistuvat laskut!

Lähetätkö säännöllisesti samansisältöisiä laskuja asiakkaillesi, kuten jäsen- tai lisenssimaksuja? Kiinnostaisiko automatisoida vuokrien periminen? InnoLaskuun on toteutettu toiminto, jolla toistuvien laskujen luominen ja lähettäminen on helppoa.

Kuinka toistuva laskutus tapahtuu?

Laskun luonnin yhteydessä laskulle voidaan lisäasetuksista määrittää toistuvuus, kuten viikoittain, kuukausittain, joka toinen kuukausi jne., sekä muita toistuvuuteen liittyviä asetuksia. Kun ensimmäinen lasku on lähetetty luo ja lähettää järjestelmä automaattisesti uuden laskun asetuksissa määritetyn logiikan mukaisesti. Toiminnolla säästät aikaa ja vaivaa, sillä laskuja ei erikseen tarvitse muistaa luoda tai lähettää.

Toistuva laskutustoiminto on käytössä kaikilla InnoLaskun käyttäjillä.

InnoLasku on monipuolinen, helppokäyttöinen ja vaivaton laskutuspalvelu kaiken kokoisille yrityksille ja yrittäjille. InnoLaskulla laskut lähtevät asiakkaalle ajallaan ja laskusaatavat saadaan kotiutettua mahdollisimman nopeasti. Lue palvelusta lisää täältä: https://www.innovoice.fi/palvelut/innolasku/

Yritysten laskutus- ja osamaksupalvelu | laskurahoitus | Innovoice
InnoLasku

Yrittäjien lasku- ja osamaksupalvelu. InnoLaskulla luot ja lähetät kaikki yrityksesi laskut ja tarjoat kuluttaja-asiakkaillesi joustavasti maksuaikaa.

Lue lisää ➞