Autokorjaamon perustaminen

Autokorjaamon perustaminen alkaa sopivan liiketilan löytämisestä ja laitteiston hankkimisesta. Tärkeimpiä laitteita ovat nostimet, paineilmajärjestelmä sekä muut autokorjaamolle ominaiset laitteet. Korjauslaitteiston lisäksi kannattaa alusta alkaen panostaa myös järjestelmiin, jotta työnteko on selkeää ja asiakkaille läpinäkyvää. Näin korjaamo voi vakiinnuttaa asemansa paikkakunnallaan luotettavana toimijana ja kasvattaa uskollista asiakaskuntaa.

Autokorjaamon perustaminen ja toiminnanohjausjärjestelmät: mistä lähteä liikkeelle

Autokorjaamoille suunnitellussa ja toimivassa toiminnanohjausjärjestelmässä on ainakin työkalenteri, työmääräyspohja, helposti ylläpidettävä tuote- ja asiakasrekisteri sekä tarvittavat laskutusominaisuudet. Lisäksi näiden kaikkien on toimittava hyvin yhteen, jotta työnteko helpottuu ja aikaa säästyy.

Varmista, että valitsemasi järjestelmän työmääräykset vastaavat autokorjaamoiden nykyvaatimuksia ja tarpeita. Työmääräyksessä tulisi näkyä ajoneuvon, asiakkaan ja työn tiedot, sekä autohuollolle ominaisia tietoja kuten työn alkamis- ja valmistumispäivän, mittarilukeman sekä mahdolliset lisäselvitykset.

Hyvä esimerkki loistavasta työmääräyspohjasta on InnoKorjaamo, josta löytyy kaikki autokorjaamon tarvittvat ominaisuudet. InnoKorjaamossa on myös työtä helpottavia toiminnallisuuksia, kuten Traficom (ATJ) -haku, varaosahaku ja tekstiviestipalvelu. Lisäksi InnoKorjaamo on integroitavissa vakuutusyhtiöiden käyttämään Cabas-järjestelmään, jonka avulla vakuutusyhtiötöiden laskutus on erityisen helppoa. InnoKorjaamon työmääräys on erityisen helppo päättää myyntiin, sillä mm. laskutus ja osamaksujen luonti tapahtuu palvelussa suoraan työmääräykseltä! Näin tietoja ei tarvitse siirtää erikseen laskulle!

InnoKorjaamo palvelee kaikkia autokorjaamon järjestemätarpeita

InnoKorjaamosta löydät kaikki edellämainitut hyvän järjestelmän ominaisuudet. Järjestelmän erityisvahvuus on työn laskuttaminen, joka on erittäin hyödyllinen nimenomaan aloitelevalle yrittäjälle. InnoKorjaamo hoitaa puolestasi koko laskutusprosessin, aina laskun lähetyksestä, reskontran hoitoon, maksumuistutuksiin ja perintään asti. Näin ulkoistat laskutuksen työläät työvaiheet säästäen aikaa ja vaivaa. Lisäksi järjestelmässä on kaikki laskutukseen tarvittavat työkalut kuten mm. verkkolaskutus, luottotietojen tarkistus sekä osamaksu ja laskurahoitus.

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞