Autokorjaamon perustaminen, työmääräykset ja laskuttaminen

Autokorjaamon perustaminen eri vaiheineen voi tuntua hyvin työläältä, varsinkin jos jokapäiväistä työntekoa helpottava työmääräyspalvelu puuttuu. Työmääräykset ja laskuttaminen tulevat olemaan suuri osa autokorjaamosi arkea ja siksi niihin kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikealla ratkaisulla pääset keskittymään ydinliiketoimintaasi niin, että laskutus ja työmääräykset hoituvat automaattisesti. Esimerkiksi InnoKorjaamo on mahdollistanut tämän työskentelytavan yli sadoille autokorjaamoille ja -huolloille.

Miksi valita InnoKorjaamo?

InnoKorjaamo on yhdessä alan yrittäjien kanssa suunniteltu ja kehitetty helppokäyttöinen työmääräys- ja laskutuspalvelu. Palvelulla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työmääräykset nopeasti yhdestä palvelusta. Innokorjaamo sisältää mm. työmääräykset, töiden hallinnan ja työkalenterin, asiakas- ja tuoterekisterin, varastonhallinnan sekä automatisoidun laskutuksen ja reskontran hoidon. Näiden ominaisuuksien avulla uuden autokorjaamon perustaminen onnistuu paljon helpommin: saat kaikki tarvittavat hallinnalliset ominaisuudet samasta paketista!

Mitä hyötyä työmääräys-ominaisuudesta on?

Työmääräykseen saa lisättyä kaikki tarvittavat tiedot; ajoneuvon, asiakkaan ja työn tiedot, sekä juuri autohuollolle ominaisia tietoja kuten työn alkamis- ja valmistumispäivän, mittarilukeman sekä mahdolliset lisäselvitykset. Työmääräykseltä löytyy myös työtä helpottavia toiminnallisuuksia, kuten Traficom (ATJ) -haku, varaosahaku ja tekstiviestipalvelu. Työmääräys on myös erittäin helppo päättää myyntiin, sillä mm. laskutus ja osamaksujen luonti tapahtuu suoraan työmääräykseltä. Lisäksi ajoneuvon ja asiakkaan tiedot tallentuvat palveluun ja seuraavalla kerralla ne täyttyvät automaattisesti työmääräykselle, kun alat täyttämään tietoja. Näin InnoKorjaamon työmääräykset nopeuttavat työntekoa huomattavasti.

Miksi laskuttaa InnoKorjaamon kautta?

InnoKorjaamolla laskuttaminen on tehty helpoksi. Luot laskut ja osamaksut sekä päätät työn käteis- tai korttimyyntiin suoraan työmääräykseltä! Näin laskutustietoja ei tarvitse kopioida erilliseen laskutuspalveluun, vaan saat tehtyä kaiken kätevästi yhdestä palvelusta. Käytössäsi on kaikki laskutukseen tarvittavat työkalut kuten mm. luottotietojen tarkistus, verkkolaskutus sekä osamaksu ja laskurahoitus.

Autokorjaamo-ohjelmisto hoitaa puolestasi koko laskutusprosessin, aina laskun lähetyksestä, reskontran hoitoon, maksumuistutuksiin ja perintään asti. Näin ulkoistat laskutuksen työläät työvaiheet säästäen aikaa ja vaivaa!

Kiinnostuitko? Lue lisää InnoKorjaamosta osoitteessa https://www.innovoice.fi/palvelut/innokorjaamo/, tai kysy lisätietoja myynniltä soittamalla numeroon 09 4241 2309 tai laittamalla sähköpostia [email protected]

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞