Autofutur-integraatiolla luot laskut ja osamaksut nopeasti!

Laskutus- ja osamaksupalvelumme on mahdollista integroida Vitec Futursoftin Autofutur-ohjelmaan! Autofutur-integraation avulla työmääräysten laskuttaminen on helppoa ja nopeaa, kun laskut pystytään luomaan suoraan päivittäisestä työmääräysjärjestelmästä! Integraatiolla saat myös kaikki laskutuspalvelumme hyödyt käyttöösi, kuten esimerkiksi reskontran, rahoituspalvelut sekä osamaksupalvelun.

Kuinka Innovoicen laskutus toimii Autofuturista?

Integraation kautta pystyy luomaan laskuja kuluttaja- ja yritysasiakkaille sekä vakuutusyhtiöille, ja lisäksi osamaksuja kuluttajille. Integraatio sisältää laskutuksen lisäksi myös reskontran seurannan sekä laskujen automaattisen maksuvalvonnan.

Autofutur-integraation avulla laskun tai osamaksun luonti onnistuu erittäin helposti:

  1. Luo työmääräys Autofuturissa. Kun olet saanut työmääräyksen Autofuturissa valmiiksi, valitse maksutavaksi ‘Innovoice’. Tällöin palvelumme avautuu uudessa ikkunassa.
  2. Valitse lasku tai osamaksu, ja hae asiakkaalle luottopäätös.
  3. Tarkasta tapahtuman tiedot ja viimeistele tapahtuma palvelussamme.
  4. Viimeistele tapahtuma Autofuturissa ja tulosta asiakkaalle kuitti.
  5. Innovoice hoitaa koko laskutusprosessin puolestasi, myös maksuvalvonnan ja perinnän!

Hoidamme kaikkien laskujen koko laskutusprosessin automaattisesti alusta loppuun, myös mahdolliset maksumuistutukset ja perinnän. Integraation kautta luotuja tapahtumia voidaan seurata verkkopalvelumme reskontra-välilehdellä ja raportointi tapahtuu automaattisesti kuukausittain.

Ota Autofutur-integraatio käyttöön nyt!

Saat Autofutur-integraation käyttöön ottamalla yhteyttä myyntiimme ([email protected] / 09 4241 2309). Integraation käyttöönotto vaatii InnoLasku-palvelun käyttöönoton. Integraation käyttöönotto on veloitukseton!

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞