Maksa joustavammin Fixus Laskulla!

Nyt 90 päivää korotonta maksuaikaa Fixus Laskulla!​

Kampanja-aika: 1.4.-31.5.2024
Fixus Lasku | Innovoice

Fixus Laskulla maksat aina joustavasti!

Fixus Laskulla saat joustoa jokapäiväisten hankintojesi maksamiseen. Voit maksaa ostoksesi kerralla tai joustavasti osissa. Saat aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa. Jos maksat ostoksesi osissa, voit joka kuukausi itse päättää sinulle sopivimman maksuerän. Tarkista palvelun saatavuus Fixus-toimipisteeltäsi.

Fixus Laskun käyttöönotto on helppoa

Valitse maksutavaksi Fixus Lasku, kun asioit Fixus-korjaamolla tai -varaosaliikkeessä. Myyjä hakee ostoksellesi luottopäätöksen ja luo ostoksesta Fixus Lasku -maksutapahtuman, kun rahoitupäätöksesi on puoltava. Kun maksutapahtuma on valmis, saat tekstiviestitse ja sähköpostitse linkin verkkoportaaliin, jossa hyväksyt maksun ehdot tunnistautumalla sähköisesti esim. verkkopankkitunnuksilla.

Laskut kerran kuukaudessa - päätä itse sinulle sopivin maksuerä!

Kun olet hyväksynyt Fixus Lasku -maksutavan ehdot, siirtyy ostoksesi tilille ja saat laskun kotiin kerran kuukaudessa. Voit maksaa ostoksesi kerralla tai joustavasti osissa. Jos maksat ostoksesi osissa, voit joka kuukausi itse päättää sinulle sopivimman maksuerän. Kuukausittainen minimilyhennys on 5% avoinna olevasta saldostasi, kuitenkin vähintään 10 euroa kuukaudessa. Luoton kustannukset perustuvat aina toteutuneeseen maksuaikaan. Jos sinulla on entuudestaan voimassa oleva tili yhdistyvät uudet ostoksesi olemassa olevalle tilillesi, jolloin saat kaikista ostoksista yhden laskun kuukausittain.

Osamaksutilin avausmaksu: 0,00 €
Osamaksutilin luotonhoitomaksu: 2,90 €/kk
Osamaksutilin vuosikorko: 15% + korkolain (633/1982) mukainen puolivuosittain tarkistettava viitekorko, kuitenkin enintään yhteensä 20%.

Lainakorko lasketaan käytetyn luoton perusteella ja veloitetaan kuukausittain. Esimerkki: Kun maksat 1000€ luoton 12kk tasaerin on kuukausierä 95,53€, todellinen vuosikorko 29,34% ja maksettava kokonaismäärä 1146,41€, josta luottokustannusten osuus on 146,41€. Todellinen vuosikorko on laskettu enimmäiskorolla.

Esimerkkilyhennyksiä:

Tililuoton myöntää ja hallinnoi Riverty Finland Oy (1730113-3), PL 414, 00101 Helsinki. Osamaksu edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa. Yli 3000 euron osamaksutapahtumat edellyttävät käsirahan suorittamista ennen luoton myöntämistä, sekä yli 20 vuoden ikää.

Palvelun käyttö edellyttää henkilö- ja luottotietojen tarkistuksen. Tutustu tarkemmin tililuoton ehtoihin osoitteessa: www.innovoice.fi/tililuotto

Hae luottopäätös ennakkoon

Ennakkopäätöksen hakeminen luotolle on helppoa. Täytä luottohakemus niin lähetämme sinulle vastauksen luottopäätökseen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Voit myös hakea ennakkopäätöksen tekstiviestillä. Lähetä tekstiviesti FIXUS HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO numeroon 045 7396 0276. Saat paluuviestinä rahoituspäätöksen. Viestiesimerkki: FIXUS 010150-123A 00100

Ennakkoon haettu luottopäätös nopeuttaa asiointiasi toimipisteellä. Kun olet saanut puoltavan luottopäätöksen, ilmoita asiasta myyjällesi joka tekee varsinaisen Fixus Lasku -maksutapahtuman asioidessasi toimipisteellä. Tililuoton sopimus allekirjoitetaan paikan päällä tai sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Tarkista palvelun saatavuus Fixus-toimipisteeltäsi.

Saitko laskun, osamaksun tililaskun tai perintäkirjeen?

Ota yhteyttä Riverty Finlandin asiakaspalveluun mikäli sinulla on laskun tai osamaksutilin maksamiseen liittyviä kysymyksiä. Riverty Finlandin asiakaspalvelu auttaa myös perintään liittyvissä kysymyksissä.

Mikäli kysymyksesi koskee laskun sisältöä, esimerkiksi laskutettuja tuotteita tai palveluita tai niiden hintoja tulee näissä asioissa olla yhteydessä palvelun myyjään. Myyjän yhteystiedot löytyvät laskulta.

Riverty Finland asiakaspalvelu

020 7229 488
[email protected]

Innovoice asiakaspalvelu

09 4241 2303
[email protected]

(ark. 10:00-16:00)