Yritysten laskuttaminen: mikä on hyvä laskutuspalvelu yrityksille?

Nykyään laskutuspalveluiden osalta tarjontaa on valtavasti ja siksi oikean palvelun valinta on vaikeaa. Yrityksen sähköinen laskutus on välttämätön työkalu nykypäivänä. Riippumatta siitä, oletko vasta yrittäjäurasi alussa vai jo kokenut konkari, kannattaa valita palvelu, jonka kautta yritysten laskuttaminen on mahdollisimman helppoa, nopeaa ja automaattista. InnoLasku on hyvä esimerkki tällaisesta palvelusta.

Miten InnoLasku toimii?

InnoLaskulla yritysten laskuttaminen on tehty helpoksi. Helppokäyttöisessä verkkopalvelussa luot kätevästi kuluttaja-, yritys – ja vakuutusyhtiölaskut. Käytössäsi on kaikki laskutukseen tarvittavat työkalut kuten mm. luottotietojen tarkistus, laskurahoitus ja osamaksupalvelu.

Hoidamme myös puolestasi koko laskutusprosessin, aina laskun lähetyksestä reskontran hoitoon, maksumuistutuksiin ja perintään asti. Laskutuksen ulkoistaminen säästää aikaa ja vaivaa, sillä laskutuksen työläät vaiheet jäävät meidän hoidettavaksi!

Lähetä laskusi verkkolaskuna!

InnoLaskulla verkkolaskutus on automaattisesti käytössä, eikä siihen tarvita erillistä sopimusta vaan hyödynnät Innovoicen verkkolaskusopimusta. InnoLaskulla pystyt lähettämään laskut verkkolaskuna yritysasiakkaille sekä myös vakuutusyhtiöille, jotka nykypäivänä velvoittavat laskun lähetyksen verkkolaskuna. Jos et tiedä laskuttamasi yrityksen verkkolaskuosoitetta, voit katsoa, löytyykö se täältä Verkkolaskuosoite.fi:stä.

Kaikki tarvitsemasi laskutukseen liittyvä samassa paketissa!

Helpon ja automatisoidun laskutuksen lisäksi voit seurata laskujesi ja osamaksujen tilaa reaaliaikaisesta reskontrasta. Näin pysyt kärryillä siitä, missä rahasi liikkuu ja milloin saatavat tulevat tilillesi. Ja jos lasku menisikin perintään, me hoidamme sen puolestasi tehokkaasti niin, ettei sinun tarvitse stressata saatavistasi. InnoLaskun avulla voit keskittyä täysin omaan liiketoimintaasi ja me hoidamme kaiken laskutukseen liittyvän puolestasi!

Kiinnostuitko palvelusta? Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja myynniltä soittamalla numeroon 09 4241 2309 tai laittamalla sähköpostia [email protected]

Yritysten laskutus- ja osamaksupalvelu | laskurahoitus | Innovoice
InnoLasku

Yrittäjien lasku- ja osamaksupalvelu. InnoLaskulla luot ja lähetät kaikki yrityksesi laskut ja tarjoat kuluttaja-asiakkaillesi joustavasti maksuaikaa.

Lue lisää ➞