innohinaus

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu

InnoHinaus on yhdessä alan yrittäjien kanssa suunniteltu ja kehitetty helppokäyttöinen kuormakirjapalvelu. Palvelulla luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi kuormakirjat yhdestä paikasta. Palvelu sopii erinomaisesti niin pienemmille kuin isommille hinausyrityksille.

InnoHinaus toimii missä ja milloin vain. Palvelulla kuormakirja voidaan luoda kätevästi tien päältä tai mukavasti toimistossa. Kaikki kuormakirjan tiedot tallentuvat automaattisesti järjestelmään, eikä niitä tarvitse erikseen kopioida laskutusta varten. Palvelu säästää aikaa ja vaivaa kun kuormakirjoja ei huku ja paperityö vähenee murto-osaan.

InnoHinaus on helppokäyttöinen ja kattava

InnoHinaus on saanut paljon kiitosta, etenkin sen helppokäyttöisyydestä ja selkeydestä. Palveluun on yhdistetty tuote- ja asiakasrekisteri, laskutus sekä kattava raportointi, niin omaan kuin kirjanpitäjän käyttöön. Kenttätyötä helpottaa kuormakirjalle tuodut toiminnallisuudet kuten suora yhteys Trafin ajoneuvotietojärjestelmään, kuluttaja-asiakkaan väestörekisteri- ja luottotietokyselyt sekä kartta- ja paikannustoiminnallisuudet.

Toiminnallisuudet

Kuormakirja

Kuormakirjapohja on kehitetty yhdessä hinaus- ja kuljetusalan toimijoiden kanssa.

Trafi ATJ-haku

Hae ajoneuvon Trafi-tiedot kätevästi rekisteritunnuksella. Saat ajoneuvon teknisiä tietoja sekä vakuutus-, omistaja-, haltija-, rekisteröinti- ja mahdolliset rajoitustiedot.

Paikannus ja karttahaku

Paikannus- ja karttatoiminnallisuudella määrität helposti autosi sijainnin, jolloin osoitetietoja ei erikseen tarvitse täyttää.

Ennakoiva tuoterekisteri

Monipuolisen ja ennakoivan tuoterekisterin avulla saadaan kaikki tuotteet ja tuotekokonaisuudet tuotua suoraan työriveille.

Kuormakirjan kuittaus

Kuormakirja voidaan allekirjoitettaa suoraan tabletin näytöllä, jolloin allekirjoitus tallentuu suoraan kuormakirjaan.

Laskutus

Luo laskuja kuluttajille, yrityksille ja vakuutusyhtiöille. Hoidamme laskutuksen puolestasi.

Luottopäätös ja rahoitus

Tarkista asiakkaan luottotiedot henkilötunnuksella. Kun luottopäätös on puoltava, siirtyy saatavaan liittyvä riski luottoyhtiölle ja rahat tilitetään yrityksellesi heti.

Yritysluottotietojen tarkistus

Tarkista yritysasiakkaan luotto- ja osoitetiedot kätevästi y-tunnuksen avulla.

Reaaliaikainen reskontra

Järjestelmän avulla seuraat helposti saataviesi tilaa reaaliajassa.

Maksuvalvonta ja perintä

Hoidamme puolestasi myös maksuvalvonnan ja mahdollisen perinnän.

Kaikki kuormakirjat yhdessä paikassa

InnoHinauksen kuormakirja on kehitetty yhdessä hinaus- ja tiepalveluyritysten kanssa. Kuormakirjalle saa lisättyä kaikki hinaustöihin liityvät tiedot; ajoneuvon ja asiakkaan tiedot, mahdolliset vakuutusyhtiötiedot, työrivit sekä maksutiedot. Tämän lisäksi työn tietoihin saa myös lisättyä juuri hinaustöihin ominaisia tietoja kuten mm. hinauksen syy, työn aloitus- ja lopetuskohteet sekä mahdollisia lisäselvityksiä ja muistiinpanoja.

Kaikki kuormakirjat tallentuvat InnoHinaukseen ja ovat helposti löydettävissä. Tietoja ei tarvitse kopioda laskutusta varten, kuormakirjat eivät huku ja paperityö vähenee murto-osaan. Näin ollen kuormakirjan viimeistely on erittäin helppoa ja nopeaa. Viimeistely tapahtuu suoraan kuormakirjalta muutaman napin painalluksella; ei tarvitse valita kuin maksutapa ja vastaanottaja. Kuitin ja ammattimaisen kopion kuormakirjasta saa myös lähetettyä asiakkaalle kätevästi suoraan InnoHinauksesta.

Käsittele tilauksia tehokkaasti

Tilauksia ja kuormakirjoja voidaan tarkastella ja hallinnoida ajasta ja paikasta riippumatta.

Uuden tilauksen pystyy osoittamaan suoraan kuljettajalle, jolloin tilaus näkyy kuljettajan omassa työjonossa. Tilauksen saa muutettua kuormakirjaksi helposti ja nopeasti yhdellä napin painalluksella.

Paikannus ja karttahaku

Paikannus ja karttahaulla määrität helposti autosi sijainnin. Hae auton sijainti yhdellä napin painalluksella tai kuormakirjalle avautuvalta kartalta. Voit hyödyntää toimintoa kätevästi aloitus- ja lopetuskohteen määrittämiseen tai oikean osoitteen löytämiseksi.

Kaikki työkalut ovat käytössäsi suoraan kuormakirjalta

Kuormakirjaan liitetyllä ennakoivalla tuoterekisterillä työrivien lisääminen tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti. Voit myös luoda valmiita tuoteryhmiä eri hinaustyypeille jolloin kuormakirjan luonti on entistä helpompaa.

Trafi (ATJ) -haulla saat tuotua ajoneuvon tiedot suoraan kuormakirjalle. Saat myös kätevästi haettua asiakkaan luotto- ja yhteystiedot henkilötunnus- tai y-tunnus -haulla.

Laskuttaminen on helppoa

Kuormakirjan voi päättää laskutus-, kortti- ja käteismyynniksi. Innovoice hoitaa laskutuksen kokonaan puolestanne, laskun postituksesta reskontraan, sekä tarpeen tullen muistutuksen ja myös perinnän. Kuluttaja-asiakkaalta laskuttaminen on turvallista, sillä rahoitamme kaikki puoltavan luottopäätöksen saaneiden asiakkaiden laskut. Yritysasiakkaiden työt on myös helppo laskuttaa koontilaskuna.

Laskutuksessa on huomioitu alan tyypilliset erikoisuudet. Laskun luonti kuormakirjasta tapahtuu napin painalluksella ja tarvittaessa laskusta voidaan osoittaa arvonlisävero ja arvonlisäveroton osuus eri vastaanottajille.

InnoHinauksella laskut voidaan myös toimittaa verkkolaskuina. Verkkolaskutus kuuluu palveluun, eikä se vaadi erillisen järjestelmän käyttöönottoa tai sopimuksen tekemistä.

Vakuutusyhtiöiden laskutus

Teemme tiiviisti yhteistyötä suurimpien vakuutusyhtiöiden kanssa ja noudatamme Finvoice auto- ja vakuutusalan soveltamisohjetta, jonka vuoksi moni vakuutusyhtiö suosittelee InnoHinausta. Määrämuotoinen soveltamisohjeen mukainen verkkolasku on monen vakuutusyhtiön edellytys laskun nopeaan käsittelyyn.

Jälkikäsittely

Palautuneiden laskujen jälkikäsittely on helppoa. Laskuttaja määrittää vain uuden vastaanottajan, jolloin järjestelmä tekee automaattisesti kaikki tarvittavat hyvitykset ja lähettää laskun uudelle vastaanottajalle.

Helpota kirjanpitoa

Palvelu luo ja toimittaa automaattisesti kuukausiraportin, jonka mukaan kirjanpito on helppo tehdä. Raportissa on eriteltynä mm. kuukauden myynti ja avoimet laskut. Palvelusta voi myös noutaa erilaisia raportteja halutulla aikavälillä, esimerkiksi kuljettajakohtaisia raportteja seurantaa tai palkanmaksua varten.

Räätälöidyt palvelut ja yhteistyökumppanit

Yli

380,000

tehtyä kuormakirjaa.

Yli

160,000

laskutettua vakuutusyhtiölaskua.

Yli

180,000

tehtyä ajoneuvotietohakua.

Ei kiinteitä kuluja - maksat vain käytöstä!

Avausmaksu

139€
  • Sis. käyttökoulutuksen ja palvelun markkinointi- ja tukimateriaalin.

Laskut

1,7€
/ lähetetty lasku
  • Sis. koko laskutusprosessin laskun lähetyksestä perintään.
  • Huom! Mahdollisuus rahoittaa lasku, jolloin saatavaan liittyvä riski siirtyy rahoitusyhtiölle.

ATJ-tiedot

0,70€
/ haku
  • Sis. ajoneuvon omistaja-, vakuutus- ja tekniset tiedot.

Ota yhteyttä

Täytä pakolliset kentät *

Myynti

(ark. 10:00-16:00)

09 4241 2309
myynti@innovoice.fi
Täytä pakolliset kentät *