Vertaa laskurahoituspalveluita: kiinnitä huomiota näihin seikkoihin!

Laskurahoitus- ja osamaksupalveluista on monenlaisia kokemuksia ja siksi rahoitusyhtiön valinta kannattaa tehdä huolellisesti. Yleensä eri osamaksu- ja laskurahoituspalveluiden vertailu on hyvä suorittaa ennen valintaa, sillä yritykset ja niiden palveluehdot eroavat toisistaan huomattavasti. Kannattaa tutustua ainakin yrityksen taustoihin, käyttöehtoihin, millaisia kokemuksia muilla palvelua käyttäneillä on, rahoituksen nopeuteen ja palvelun joustavuuteen.

Vältä rahoitusyhtiöitä, jotka ovat olleet toiminnassa lyhyen ajan. Sen sijaan kannattaa käyttää palveluita, joista monilla on jo positiivisia kokemuksia ja näyttöä niistä mm. asiakastarinoiden muodossa. Osamaksu ja laskurahoitus ovat hyödyllisiä palveluita, mutta väärän yhtiön kautta ne voivat tulla hyvin kalliiksi.

Mikä on laskurahoitus?

Laskurahoituksella voidaan siirtää laskutukseen sisältyvä riski kokonaan rahoitusyhtiölle. Rahoitusyhtiö maksaa yrityksesi tilille laskua vastaavan summan ja huolehtii itse, että asiakas maksaa laskun. Esimerkiksi Innovoicella laskurahoitusta hyödyntäessä kuluttaja-asiakas saa laskulleen 30 päivää korotonta maksuaikaa. Saatuaan laskun, asiakas voi valita maksavansa laskun osissa hyväksymällä osissa maksamisen ehdot. Tällöin laskun summa siirtyy osamaksutilille, jota asiakas voi maksaa itselleen sopivissa maksuerissä. Yritysasiakkaille palvelu mahdollistaa laskulle 14 tai 30 päivän maksuehdon.

Innovoicen osamaksupalvelu

Innovoicen osamaksupalvelulla tarjoat kuluttaja-asiakkaillesi joustavasti maksuaikaa – ilman omia kuluja! Osamaksupalvelu tarjoaa luotettavan ja hyvä vaihtoehdon, kun asiakas tarvitsee joustoa maksamiseen. Osamaksupalvelumme on ilmainen yrittäjälle!

Osamaksupalvelun tarkoituksena on mahdollistaa joustava maksutapa asiakkaille ilman, että siitä aiheutuu luottotappioriskiä yrittäjälle. Rahoitamme kaikki osamaksut niin, että tilitämme saatavasi heti, ja kuluttaja-asiakas voi itse päättää itselleen sopivan maksuerän. Osamaksun laskut toimitetaan asiakkaalle kerran kuukaudessa kotiin postitse tai sähköpostitse. Osamaksupalvelulla mahdollistat kuluttaja-asiakkaiden jokapäiväisten hankintojen maksamiseen aina 5000 euroon asti, riippuen yrityskohtaisesta rahoitusliimiitistä.

Lue lisää InnoLaskusta: https://www.innovoice.fi/palvelut/innolasku/

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja myynniltä soittamalla numeroon 09 4241 2309 tai laittamalla sähköpostia [email protected]

Yritysten laskutus- ja osamaksupalvelu | laskurahoitus | Innovoice
InnoLasku

Yrittäjien lasku- ja osamaksupalvelu. InnoLaskulla luot ja lähetät kaikki yrityksesi laskut ja tarjoat kuluttaja-asiakkaillesi joustavasti maksuaikaa.

Lue lisää ➞