Poista luottotappioriski laskurahoituksella

Laskurahoituksella laskutat kaikki asiakkaasi ilman luottotappioriskiä. Laskurahoituksella riski siirtyy rahoitusyhtiölle ja laskusaatavat tilitetään heti. Voit hyödyntää rahoitusta kuluttaja-, yritys- ja vakuutusyhtiölaskutuksessa. Laskurahoitusta voit hyödyntää kaikissa palveluissamme; InnoLaskussa, InnoKorjaamossa, InnoHinauksessa, InnoRahdissa ja InnoSMS-palvelussa.

Laskurahoitus hyödyttää sekä asiakkaitasi että sinua

Laskurahoitusta kannattaa hyödyntää riskialttiissa laskutustilanteissa, kuten esimerkiksi tuntematonta asiakasta laskutettaessa tai kun laskun summa on merkittävän suuri. Laskurahoitusta varten tarvittavan rahoituspäätöksen saa haettua kätevästi suoraan palvelustamme asiakkaan henkilötunnuksella tai y-tunnuksella – päätöksen saa heti!

Laskutus ja laskun maksaminen jouhevoituu laskurahoituksen avulla avulla

Kun hyödynnät laskurahoitusta laskuttaessa kuluttaja-asiakasta, saa asiakas laskulleen 30 päivää korotonta maksuaikaa. Saatuaan laskun, asiakas voi valita maksavansa laskun osissa hyväksymällä osissa maksamisen ehdot. Tällöin laskun summa siirtyy osamaksutilille, jota asiakas voi maksaa itselleen sopivissa maksuerissä. Yritysasiakkaille palvelu mahdollistaa laskulle 14 tai 30 päivän maksuehdon.

Laskurahoituksen avulla asiakkaasi saavat entistäkin parempaa palvelua ja asiakastyytyväisyys kohoaa, kun maksaminen onnistuu asiakkaan oman maksukyvyn ja elämäntilanteen mukaan. Osamaksujärjestelyiden avulla asiakkaat pystyvät myös tekemään suurempia hankintoja kerralla, mikä tarkoittaa lisämyyntiä yrityksellesi.

Tutustu lasku- ja osamaksupalvelu InnoLaskuun ja alakohtaisiin palveluihimme InnoKorjaamoon, InnoHinaukseen, InnoRahtiin ja InnoSMS-palveluun! Tai ota yhteyttä myyntiimme ([email protected] / 09 4241 2309).

Yritysten laskutus- ja osamaksupalvelu | laskurahoitus | Innovoice
InnoLasku

Yrittäjien lasku- ja osamaksupalvelu. InnoLaskulla luot ja lähetät kaikki yrityksesi laskut ja tarjoat kuluttaja-asiakkaillesi joustavasti maksuaikaa.

Lue lisää ➞

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoHinaus

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu. InnoHinauksella luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi kuormakirjat.

Lue lisää ➞

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoRahti

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu. InnoRahdilla luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi rahtikirjat.

Lue lisää ➞

Yrittäjien liikkuva SMS -laskutuspalvelu | Innovoice
InnoSMS

Yrittäjien liikkuva laskutuspalvelu. InnoSMS-palvelulla edistät yrityksesi myyntiä ja laskutat helposti mistä ja milloin vain.

Lue lisää ➞