Poista luottotappioriski laskurahoituksella

Laskurahoituksella laskutat kaikki asiakkaasi ilman luottotappioriskiä. Laskurahoituksella riski siirtyy rahoitusyhtiölle ja laskusaatavat tilitetään heti. Voit hyödyntää rahoitusta kuluttaja-, yritys- ja vakuutusyhtiölaskutuksessa. Laskurahoitusta voit hyödyntää kaikissa palveluissamme; InnoLaskussa, InnoKorjaamossa, InnoHinauksessa, InnoRahdissa ja InnoSMS-palvelussa.

Laskurahoitus hyödyttää sekä asiakkaitasi että sinua

Laskurahoitusta kannattaa hyödyntää riskialttiissa laskutustilanteissa, kuten esimerkiksi tuntematonta asiakasta laskutettaessa tai kun laskun summa on merkittävän suuri. Laskurahoitusta varten tarvittavan rahoituspäätöksen saa haettua kätevästi suoraan palvelustamme asiakkaan henkilötunnuksella tai y-tunnuksella – päätöksen saa heti!

Laskutus ja laskun maksaminen jouhevoituu laskurahoituksen avulla avulla

Kun hyödynnät laskurahoitusta laskuttaessa kuluttaja-asiakasta, saa asiakas laskulleen 30 päivää korotonta maksuaikaa. Saatuaan laskun, asiakas voi valita maksavansa laskun osissa hyväksymällä osissa maksamisen ehdot. Tällöin laskun summa siirtyy osamaksutilille, jota asiakas voi maksaa itselleen sopivissa maksuerissä. Yritysasiakkaille palvelu mahdollistaa laskulle 14 tai 30 päivän maksuehdon.

Laskurahoituksen avulla asiakkaasi saavat entistäkin parempaa palvelua ja asiakastyytyväisyys kohoaa, kun maksaminen onnistuu asiakkaan oman maksukyvyn ja elämäntilanteen mukaan. Osamaksujärjestelyiden avulla asiakkaat pystyvät myös tekemään suurempia hankintoja kerralla, mikä tarkoittaa lisämyyntiä yrityksellesi.

Tutustu lasku- ja osamaksupalvelu InnoLaskuun ja alakohtaisiin palveluihimme InnoKorjaamoon, InnoHinaukseen, InnoRahtiin ja InnoSMS-palveluun! Tai ota yhteyttä myyntiimme (myynti@innovoice.fi / 09 4241 2309).