Hinaus- ja tiepalveluyrityksille kehitetty palvelu yhdistää laskutuksen ja kuormakirjan

Perinteiset järjestelmät ovat suunniteltu vain välittämään keikkatieto kuljettajalle, eivätkä ne ole yhteydessä laskutukseen. Työpäivän aikana kuljettaja täyttää paperisia kuormakirjoja jotka päivän päätyttyä toimitetaan laskuttajalle. Laskutus on usein aikaavievää ja työlästä.

Innovoicen Kuormakirjapalvelulla kuljettaja tekee kuormakirjan sähköisesti, autossa mukana kulkevalla tablet koneella. Kuormakirjaan täytetään hinauksen sekä laskutuksen kannalta oleelliset tiedot, ja asiakkaalta pyydetään kuittaus. Lasku voidaan lähettää joko heti hinauksen jälkeen tai tallentaa luonnokseksi myöhempää laskutusta varten. Laskutus pysyy ajantasalla ja palvelu hoitaa maksuvalvonnan puolestasi!

Laskujen ja kuormakirjojen hallinnointi on helppoa kun kaikki on samassa paikassa. Laskuja voidaan lähettää kuluttajille, yrityksille sekä vakuutusyhtiöille. Palvelulla voidaan myös kahdella napin painalluksella laskuttaa hinaukset jossa vakuutusyhtiö maksaa laskun arvonlisäverottoman osuuden ja auton omistaja arvonlisäveron. Valmiiksi tehdyllä tuoterekisterillä hallinnoit myös monimutkaisempia hinnastoja, jossa asiakkaillasi on eri veloitusperusteet.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä