Autohuolto- ja korjaamopalvelut

Innovoice on syksystä 2011 tarjonnut autohuoltoalalle vauhdilla yleistyvän palvelun, jonka avulla autohuolto- ja korjaamopalveluja voidaan turvallisesti ja helposti tarjota laskulla. Palvelun avulla korjaamo palvelee asiakkaitaan joustavammin myös esimerkiksi silloin, kun auton kuntoon saattaminen on ollut suunniteltua hinnakkaampaa. Monessa tapauksessa palvelun käyttöönotto on selvästi johtanut korjaamon myynnin kasvuun!

Palveluamme käyttää jo yli 500 korjaamoa suomessa!

Käytä maksuvaihtoehtoja myyntivalttina; lasku tai osamaksu

Auton huoltaminen tai korjaaminen on usein iso kustannus, eikä asiakas ole aina siihen varautunut. Tarjoamalle kuluttaja-asiakkaalle maksutapana laskua, hän voi maksaa suuremmankin huollon joustavasti, ilman riskiä korjaamolle. Erityisesti helppokäyttöisyys on ollut tärkeä syy palvelun suosioon korjaamoalalla. Asiakkaan ei tarvitse erikseen hakea luottoa eikä osapuolten tarvitse täyttää monimutkaisia lomakkeita. Korjaamomyyjä saa asiakkaan henkilötunnuksella rahoituspäätöksen muutamassa sekunnissa ja palvelukokemus pysyy suoraviivaisena. Saatava tilitetään korjaamolle heti ja asiakkaalle toimitetaan kotiin lasku, jonka hän voi halutessaan myös maksaa pienemmissä erissä. Asiakkaan rahoituspäätös voidaan myös hakea etukäteen, esimerkiksi kustannusarviota antaessa.

Vakuutusyhtiölaskut

Innovoice on kehittänyt ratkaisun vakuutusyhtiöiden pitkittyviin maksuehtoihin. Vakuutusyhtiöiden laskutus sujuu helposti ja nopeasti palvelun kautta. Kuten rahoitetuissa kuluttajalaskuissa, myyntisaatava tilitetään korjaamolle heti. Laskutapahtuman luonnin yhteydessä voi myös määrittää halutaanko omavastuu- tai arvonlisävero-osuus laskuttaa esimerkiksi auton omistajalta.

AutoFutur

Asiakkaiden pyynnöstä, palvelu integroitiin AutoFutur-ohjelmaan syksyllä 2012. Toiminnallisuuden myötä työmääräys voidaan päättää Innovoice myynniksi suoraan AutoFuturista, jolloin palvelun käyttö sekä kirjanpito on helpompaa ja nopeampaa. Innovoice palveluiden käyttö ei kuitenkaan edellytä AutoFuturia. Mikäli käytössänne on AutoFutur ilmoittakaa siitä Innovoicen asiakaspalveluun 09 4241 2300 (ark 09-16) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@innovoice.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä


Tyytyväiset asiakkaat puhuvat palvelun puolesta

Käytimme aiemmin toista palvelua, mutta se oli kankea ja hankala. Kiinnostuimme Innovoicen järjestelmästä, joka tähän päivään saakka on toiminut ongelmitta. Myös osamaksupalvelu on lisännyt töiden määrää, sillä asiakkailla on nyt mahdollisuus laajemmin korjauttaa autoa, kun koko summaa ei tarvitse maksaa kerralla. Me saamme kuitenkin heti rahat tilille.

Stefan Stolpe / Auto Center

Palvelu on toiminut hienosti ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. En ole mikään IT ihminen - jos osaan käyttää palvelua niin varmasti osaavat muutkin. AutoFutur integraatio tekee palvelusta vielä kätevämmän.

Tony Eriksson / TE-Service

Papereita ei tarvitse täyttää tai erikseen lähetellä. Syötämme ainoastaan asiakkaan henkilötunnuksen käyttöliittymään, jolloin saamme rahoituspäätöksen heti. Asiakkaidemme ei siis erikseen tarvitse hakea luottoa tai varmistaa luottokelpoisuuttaan. Innovoicen käyttöönotto on osoittautunut kaikin puolin oikeaksi. Palvelu on tuottanut meille huomattavasti lisämyyntiä.

Katarina Aalto / Aallon Auto

Räätälöidyt ratkaisut ketjuille

Innovoice on myös kehittänyt räätälöityjä palveluita ketjuille. Ketjulle räätälöidyillä palvelulla halutaan viestittää kuluttaja-asiakkaille rahoitusmahdollisuudesta ketjun liikkeissä. Palvelu räätälöidään käyttöliittymästä laskun ulkonäköön ketjun näköiseksi.


Fixus Lasku
Fixus Rahoitus
Awux Tili
123Tuulilasi