ADA-integraatio

ADA Base-integraatio tarjoaa sujuvan kokonaisuuden autokorjaamosi toimintaan: luot työmääräykset kätevästi ADA Base -ohjelmassa ja laskutat työsi laskutuspalvelullamme!

ADA-integraatio

ADA Base on tehokas ohjelma esim. autokorjaamon päivittäisen toiminnan ohjaamiseen. ADA Base-integraatio tarjoaa sujuvan kokonaisuuden autokorjaamosi toimintaan. Luot työmääräykset kätevästi ADA Base -ohjelmassa ja laskutat työsi laskutuspalvelullamme!

 Laskutuksen lisäksi voit tarjota palvelun avulla joustavuutta asiakkaidesi laskunmaksuun osamaksupalvelulla. Palvelu sisältää laskutuksen ja osamaksupalvelun lisäksi mm. luotto- ja maksukykytietojen tarkistuksen, reaaliaikaisen reskontran, raportoinnin sekä automatisoidun maksuvalvonnan ja perinnän. Järjestelmä tekee omasta työstäsi sujuvampaa, joten voit keskittyä tarjoamaan asiakkaillesi entistä parempaa palvelua! Tutustu tarkemmin ADA Baseen Ada Driven nettisivuilta.

Toiminnallisuudet

Laskutus

Luo ja lähetä kaikki laskut vaivattomasti ilman ylimääräistä työtä, myös verkkolaskuna. Hoidamme koko laskutusprosessin puolestasi.

Osamaksut

Tarjoa kuluttaja-asiakkaillesi osamaksulla joustavuutta maksamiseen. Luottotappioriski siirtyy luottoyhtiölle ja saatavat tilitetään heti.

Reaaliaikainen reskontra

Seuraa saataviesi tilaa reaaliajassa ja helpota kirjanpitoa automaattisesti luoduilla kuukausiraporteilla.

Automatisoitu maksuvalvonta

Hoidamme automaattisesti koko laskutusprosessin puolestasi, myös maksuvalvonnan ja perinnän.

Ota yhteyttä tai varaa ilmainen demo!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä myyntiimme tai varaa itsellesi ilmainen palvelun demo. Räätälöimme palvelun demon juuri sinun tarpeiden mukaisesti. Käymme läpi palvelumme keskeisimmät ominaisuudet sekä opastamme palvelun käyttössä.

Ota yhteyttä myyntiimme. Kerromme mielellään lisää palveluistamme juuri sinun tarpeiden mukaisesti – käymme läpi palvelumme keskeisimmät ominaisuudet sekä opastamme palvelun käyttöönotossa.

Laskutus

ADA-integraation monipuolisilla ja helppokäyttöisillä laskutustoiminnoilla hoidat yrityksesi koko laskutuksen. Integraation kautta käytössäsi on kaikki mitä tarvitset laskutukseen – luot laskut kuluttaja- ja yritysasiakkaille, ja ulkoistat laskutuksen jälkikäsittelyn työläät vaiheet!

ADA-integraation avulla saat käyttöösi kaikki laskutuksen toiminnot, mm. verkkolaskutus on käytössäsi automaattisesti, eikä se vaadi erillisen järjestelmän käyttöönottoa tai sopimuksen tekemistä. Lisäksi voit hyödyntää laskurahoitusta ja osamaksua sekä monia hakupalveluita, kuten luottotietohakua. Näin säästät aikaa ja voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan!

Ulkoista laskutus​

Kun laskujen lähetys ja seuranta on automatisoitu, työstä laskuttaminen helpottuu, laskutuksesta muodostuva työmäärä vähenee ja samalla laskusaatavien kierto nopeutuu. Näin toiminta tehostuu kustannustehokkaasti ja tärkeät resurssit voidaan hyödyntää omaan ydinliiketoimintaan.

Laskurahoitus

Laskurahoituksella siirrät luottotappioriskin rahoitusyhtiölle. Voit hyödyntää rahoitusta kuluttaja- ja yrityslaskutuksessa. Rahoituspäätöksen saat heti asiakkaan henkilötunnuksella tai y-tunnuksella, ja laskusaatavat siirretään tilillesi heti.

Lisähyötyä laskurahoituksesta on sen tuoma joustavuus, joka heijastuu myyntiin sekä asiakastyytyväisyyteen. Laskurahoituksella ja osamaksulla tarjoat asiakkaillesi maksuaikaa ilman, että itse joudut kantamaan luottotappioriskiä. Maksuajan tarjoaminen helpottaa suurempien kauppojen myyntiä ja mahdollistaa lisämyynnin.

Osamaksut

Osamaksupalvelu mahdollistaa kuluttaja-asiakkaillesi joustoa jokapäiväisten hankintojen maksamiseen. Osamaksun luonti on helppoa ja nopeaa ADA-integraation kautta – saat rahoituspäätöksen asiakkaalle ja voit luoda osamaksusopimuksen heti. Näin tarjoat asiakkaillesi entistäkin parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistat samalla lisämyynnin tekemisen.

Osamaksun avulla tarjoat asiakkaillesi joustavan maksutavan ilman, että siitä aiheutuu luottotappioriskiä yrittäjälle. Rahoitamme kaikki osamaksut niin, että tilitämme saatavasi heti, ja kuluttaja-asiakas voi itse päättää itselleen sopivan maksuajan.

Joustavuutta maksamiseen

Osamaksupalvelu tarjoaa on luotettavan ja hyvä vaihtoehdon, kun asiakas tarvitsee joustoa maksamiseen. Rahoitamme kaikki osamaksut, joten saat saatavat tilillesi heti ja asiakkaasi saavat joustavasti maksuaikaa. Osamaksupalvelun avulla asiakastyytyväisyys kohoaa, kun maksaminen onnistuu asiakkaan oman maksukyvyn ja elämäntilanteen mukaan.

Lisää myyntiä osamaksulla

Osamaksulla myynti on helppoa ja asiakaasi pysyvät tyytyväisenä! Osamaksu on loistava työkalu lisämyynnin tekemiseen ja ratkaisee usein ostopäätöstilanteissa. Mahdollisuus jakaa maksu useammalle erälle ja itse päättää sopiva maksuerä oman rahatilanteen mukaisesti helpottavat asiakkaan ostopäätöstä. Osamaksulla tarjoat asiakkaillesi entistä parempaa asiakaspalvelua.

Reskontra ja maksuvalvonta

ADA-integraation avulla hoidat koko yrityksen laskutuksen sekä siihen liittyvät hallinnolliset työt helposti ja sujuvasti. Sinun tarvitsee vain luoda lasku integraation avulla, jonka jälkeen hoidamme koko laskutusprosessin puolestasi – maksuvalvonta, reskontran hoito ja raportointi on automatisoitu. Näin säästyt monelta vaivalta ja voit keskittyä täysillä liiketoimintaasi.

Reaaliaikainen reskontra ja raportointi

Reaaliaikaisesta reskontrasta seuraat kätevästi kaikkien laskujen ja osamaksujen tilaa. Reskontrasta näet, milloin lasku on lähetetty, vastaanotettu, maksettu ja milloin saatavat on tilitetty sinulle. Seuraat myös kätevästi niitä laskuja jotka ovat erääntyneet, muistutuksessa tai perinnässä. Samalla säästät myös aikaa ja vaivaa ulkoistamalla tämän työlään, mutta pakollisen laskutuksen vaiheen.

Palvelu tuottaa myös kaikki tarvittavat raportit automaattisesti ja saat ne näppärästi ladattua verkkopalvelustamme. Raportissa on eriteltynä mm. kuukauden myynti ja avoimet laskut. Automaattisella raportoinnilla säästät aikaa kirjanpidon tehtävistä, kun kaikki myynnit ovat kätevästi yhdellä raportilla.

Automatisoitu maksuvalvonta ja perintä

Hoidamme automaattisesti myöhästyneiden ja maksamattomien laskujen muistutukset, perinnän ja siihen liittyvän asiakaspalvelun puolestasi. Et tarvitse perintään erillistä yhteistyökumppania, vaan koko prosessi sisältyy palveluun. Automatisoidulla maksuvalvonnalla vältyt ylimääräisiltä työtunneilta ja kustannuksilta; koko prosessi sisältyy palveluun, eikä muistutuksista tai perinnästä peritä sinulta lisämaksuja. 

Ei kiinteitä kuluja - maksat vain käytöstä!

Avausmaksu
0
  • Ei vuosi- tai kuukausimaksuja!
  • Sis. integraation linkityksen ja aktivoinnin käyttötuen
Laskutus
2
50
/ lähetetty lasku
  • Sis. koko laskutusprosessin laskun lähetyksestä perintään.
Osamaksut
0 / osamaksu
  • Luottotappioriski siirtyy rahoitusyhtiölle ja saatavat tilitetään heti.

Ota yhteyttä

Myynti

09 4241 2309
[email protected]

Avoinna ark. 10:00-16:00