Myy yrityksesi laskut

Yrittäjyyteen kuuluu erilaisia riskejä ja laskutus on yksi suuri osa siitä. Tilanteet elävät kuukausista riippuen, eikä asiakkaat maksa laskuja aina eräpäivään mennessä. Useilla yrityksillä rahat on kiinni omaisuudessa, eikä pelivaraa laskujen odottamiseen ole valtavasti. Siksi laskun myynti on suosittu tapa riskin pienentämiseen. Myy yrityksesi laskut meille!

Mitä laskujen myynti tarkoittaa?

Käytännössä yrityksen laskujen myynnillä tarkoitetaan laskurahoitusta. Laskun luonnin jälkeen laskun saatavaan liittyvä riski siirtyy rahoitusyhtiölle siten, että laskusaatava tilitetään heti ja rahoitusyhtiö huolehtii asiakkaalle lähetetystä laskusta. Tämä on kätevä tapa yrittäjälle saada rahavirta liikkumaan nopeammin.

Laskut rahaksi – myy yrityksesi laskut meille

Myymällä laskusi meille, siirrät luottotappioriskin rahoitusyhtiölle, eikä sinun tarvitse jäädä odottelemaan saataviasi: me tilitämme saatavat heti sopimuksen mukaan. Saatavien myynti on riskitöntä, nopeaa ja vaivatonta. Lisäksi se mahdollistaa entistäkin paremman asiakaspalvelun muille asiakkaillesi. Kun asiakkaalle syntyy yllättäviä kuluja, auttaa laskulla maksamisen vaihtoehto häntä tekemään ostopäätöksen. Näin laskurahoitus parantaa asiakastyytyväisyyttä ja antaa yritykselle mahdollisuuden luoda lisämyyntiä.

Myy osamaksulla – Innovoicen kautta se on mahdollista!

Saatavien oston lisäksi Innovoice tarjoaa yrityksille myös osamaksupalvelua, jolla tarjoat joustavuutta asiakkaillesi. Osamaksun luonti on helppoa ja nopeaa – rahoituspäätöksen saa heti ja asiakkaan tarvitsee vain hyväksyä tiliehdot. Asiakas voi itse päättää sopivan maksuaikataulun! Yrityksellesi tästäkään ei koidu ylimääräistä riskiä, vaan saatavat tilitetään heti. Lue lisää laskurahoituksesta blogikirjoituksestamme.

Myy yrityksesi laskut meille! Hinta- ja lisätiedot selviävät ottamalla yhteyttä myyntiimme: 09 4241 2309 / [email protected]

Yritysten laskutus- ja osamaksupalvelu | laskurahoitus | Innovoice
InnoLasku

Yrittäjien lasku- ja osamaksupalvelu. InnoLaskulla luot ja lähetät kaikki yrityksesi laskut ja tarjoat kuluttaja-asiakkaillesi joustavasti maksuaikaa.

Lue lisää ➞