Minimoi riskit laskurahoituksella

Yrittäjyyteen kuuluu erilaisia riskejä ja laskutus on yksi suuri osa siitä. Tilanteet elävät kuukausista riippuen, eikä asiakkaat maksa laskuja aina eräpäivään mennessä. Useilla yrityksillä rahat on kiinni omaisuudessa, eikä pelivaraa laskujen odottamiseen ole valtavasti. Siksi laskurahoitus on suosittu tapa riskin pienentämiseen.

Laskut rahaksi – laskurahoituksella

Laskun luonnin jälkeen laskun saatavaan liittyvä riski siirtyy rahoitusyhtiölle. Laskurahoitus on riskitöntä, nopeaa ja vaivatonta. Lisäksi se mahdollistaa entistäkin paremman asiakaspalvelun asiakkaillesi. Kun asiakkaalle syntyy yllättäviä kuluja, auttaa laskulla maksamisen vaihtoehto häntä tekemään ostopäätöksen. Näin laskurahoitus parantaa asiakastyytyväisyyttä ja antaa yritykselle mahdollisuuden luoda lisämyyntiä. Tämä on kätevä tapa yrittäjälle saada rahavirta liikkumaan nopeammin.

Myy osamaksulla!

Laskurahoituksen lisäksi voit tarjota kuluttaja-asiakkaallesi joustavuutta osamaksulla. Osamaksun luonti on helppoa ja nopeaa – rahoituspäätöksen saa heti ja asiakkaan tarvitsee vain hyväksyä tiliehdot. Asiakas voi itse päättää sopivan maksuaikataulun! Yrityksellesi tästäkään ei koidu ylimääräistä riskiä, vaan rahoitusyhtiö kantaa luottotappioriskin. Lue lisää osamaksupalvelusta blogikirjoituksestamme.

Hinta- ja lisätiedot selviävät ottamalla yhteyttä myyntiimme: 09 4241 2309 / [email protected]

Yritysten laskutus- ja osamaksupalvelu | laskurahoitus | Innovoice
InnoLasku

Yrittäjien lasku- ja osamaksupalvelu. InnoLaskulla luot ja lähetät kaikki yrityksesi laskut ja tarjoat kuluttaja-asiakkaillesi joustavasti maksuaikaa.

Lue lisää ➞