Myy auton huolto osamaksulla – näin tasoitat isoja kulueriä

Auton huolto on kaikkein tärkein, mutta auton ikääntyessä myös stressaavin ajokin ylläpitoon liittyvä toimenpide. Huoltoja on kahta eri tyyppiä: määräaikaishuolto, joka tarkoittaa auton valmistajan määrittämää autohuoltoa, jossa huoltokohteet määritellään kilometri- tai aikaperusteisesti. Määräaikaishuolto soveltuu parhaiten takuun piirissä yhä olevalle ajoneuvolle. Sen avulla kun voit varmistua siitä, että autosi takuu säilyy voimassa yhä huollon jälkeenkin.

Toinen autohuoltotyyppi on vuosihuolto, jonka sisällön määrittää huoltoa tarjoava taho. Näin ollen se soveltuu hyvin mm. takuuaikansa ohittaneille autoille, jonka vuoksi se on usein myös määräaikaishuoltoa edullisempi.

Ajoneuvojen huoltohinnat vaihtelevat huollon laajuuden mukaan. Hinta riippuu tarkistusta vaativien sekä vaihdettavien kohteiden määrästä. Autosta riippuen huollot voivat tuoda talouteen ikäviä yllätyksiä isojen kuluerien muodossa.

Tarjoamalla autohuollon osamaksulla maksat aina joustavasti!

Varmista ensin, että autokorjaamollasi on Innovoice osamaksupalvelu käytössä tai hae rahoituspäätös ennakkoon osoitteessa: https://www.innovoice.fi/hae-luottopaatos/. Kun asioit korjaamollasi valitse maksutavaksi osamaksu; myyjä hakee ostoksellesi luottopäätöksen ja luo ostoksesta osamaksutapahtuman, kun rahoitupäätöksesi on puoltava. Kun maksutapahtuma on valmis, saat tekstiviestitse ja sähköpostitse linkin verkkoportaaliin, jossa hyväksyt maksun ehdot tunnistautumalla sähköisesti esim. verkkopankkitunnuksilla.

Kun olet hyväksynyt osamaksun ehdot, siirtyy ostoksesi tilille ja saat laskun kotiin kerran kuukaudessa. Palvelun avulla voit joka kuukausi itse päättää sinulle sopivimman maksuerän! Näin kulut jakaantuvat tasaisesti eri kuukausille ja pystyt maksamaan kalliimmatkin huoltokeikat ilman budjetin ylityksiä!

Kiinnostuitko palvelusta? Kysy lisätietoja myynniltä soittamalla numeroon 09 4241 2309 tai laittamalla sähköpostia [email protected]

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞