Laskuta fiksummin – ulkoista laskutus

Laskuturatkaisumme on suunniteltu siten, että laskutus olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Näin laskutus ei vaadi suuria työresursseja eikä laskutus laahaa perässä, vaan laskut lähtevät asiakkaalle ajallaan ja laskusaatavat saadaan kotiutettua mahdollisimman nopeasti. Helppokäyttöiset laskutusratkaisut kuuluvat kaikkiin palveluihimme: InnoLasku-, InnoKorjaamo-, InnoHinaus-, InnoRahti– ja InnoSMS-palveluihin.

Kuinka laskutuspalvelumme toimii?

Laskutus tapahtuu kätevästi suoraan verkkopalvelustamme. Käytössä on kaikki tarvittavat työkalut ja maksuvaihtoehdot, joten muita järjestelmiä laskutusta varten ei tarvita.

Toimialakohtaisissa palveluissamme laskutus on yhdistetty suoraan töiden hallintaan. Näin laskutustietoja ei tarvitse kirjata erikseen laskutusta varten, vaan työn päättäminen onnistuu helposti. Laskutus onnistuu InnoKorjaamossa työmääräykseltä, InnoHinausessa kuormakirjalta ja InnoRahdissa rahtikirjalta.

Miten lasku luodaan?

Laskun luonti on helppoa. Tarvitaan vain asiakkaan tiedot ja maksurivit, jonka jälkeen valitaan maksuehto ja lähetystapa. Tämän jälkeen lasku lähetetään automaattisesti vastaanottajalle.

Kaikki laskut voidaan lähettää joko postitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Tämän lisäksi yrityslaskut voi lähettää verkkolaskuna. Vakuutusyhtiölaskut lähetetään aina verkkolaskuna. Verkkolaskutus on käytössäsi automaattisesti, eikä se vaadi erillisen järjestelmän käyttöönottoa tai sopimuksen tekemistä.

Laskun luonnin ja lähetyksen lisäksi hoitaa palvelumme koko laskutusprosessin, aina laskun lähetyksestä, reskontran hoitoon, maksumuistutuksiin ja perintään asti.

Tutustu tarkemmin InnoLasku, InnoKorjaamo, InnoHinaus, InnoRahti ja InnoSMS -palveluihimme tai ota yhteyttä myyntiimme ([email protected] / 09 4241 2309)!

Yritysten laskutus- ja osamaksupalvelu | laskurahoitus | Innovoice
InnoLasku

Yrittäjien lasku- ja osamaksupalvelu. InnoLaskulla luot ja lähetät kaikki yrityksesi laskut ja tarjoat kuluttaja-asiakkaillesi joustavasti maksuaikaa.

Lue lisää ➞

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoHinaus

Hinausliikkeiden kuormakirja- ja laskutuspalvelu. InnoHinauksella luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi kuormakirjat.

Lue lisää ➞

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoRahti

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu. InnoRahdilla luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi rahtikirjat.

Lue lisää ➞

Yrittäjien liikkuva SMS -laskutuspalvelu | Innovoice
InnoSMS

Yrittäjien liikkuva laskutuspalvelu. InnoSMS-palvelulla edistät yrityksesi myyntiä ja laskutat helposti mistä ja milloin vain.

Lue lisää ➞