Innovoicen nopea ja monipuolinen palvelu helpottaa työntekoa

MKG Production TMI pyörittää kansainvälisesti tunnettua mallitoimisto ja -koulua Helsingissä. Yrityksen käytössä on Innovoicen InnoLasku-laskutuspalvelu.

“InnoLasku on helpottanut kovasti työntekoa laskutuksen ja rahan liikkuvuuden kannalta”, kertoo MKG Production TMI:n perustaja Merja Kupiainen-Groundstroem. Kupiainen-Groundstroem kertoo kaiken sujuneen hyvin käyttöönotosta alkaen. “Käyttöönotto oli nopea ja palvelu on toiminut moitteetta siitä asti.” MKG Production TMI:n käyttämä InnoLasku hoitaa koko laskutusprosessin aina laskun lähettämisestä maksusuoritusten kirjaamiseen. Myös maksumuistutukset ja perintä hoituu automaattisesti palvelun kautta.


“InnoLasku on monipuolinen palvelu, jonka ansiosta meidän ei tarvitse itse stressata maksumuistutuksiin ja perintään liittyviä asioita.”

Merja Kupiainen-Groundstroem, MKG Production TMI

InnoLasku tuo konkreettista hyötyä yritykselle monipuolisilla ominaisuuksillaan

“Palvelun nopeuteen olen eniten tyytyväinen. Laskuttaminen käy nopeasti ja on hienoa, että samaan palveluun kuuluu myös maksumuistutuksista ja perinnästä huolehtiminen. Lisäksi seuranta on äärimmäisen helppoa – palvelusta näkee suoraan laskun tilan. Se on palvelun tuoma konkreettinen hyöty. Aikaisemman palveluntarjoajan kanssa tämä oli hankalampaa”, Kupiainen-Groundstroem kertoo.

Maksuvalvonnan lisäksi InnoLaskulla pystytään myös siirtämään luottotappioriski kokonaisuudessaan rahoitusyhtiölle hyödyntämllä palvelun tarjoamaa laskurahoitusta. Tällöin saatavat tilitetään heti, eikä yrityksen tarvitse jäädä odottelemaan asiakkaan maksua.

“Kokonaisuutena kokemus Innovoicen kanssa asioidessa on ollut hyvä!” Merja Kupiainen-Groundstroem sanoo.

Yritysten laskutus- ja osamaksupalvelu | laskurahoitus | Innovoice
InnoLasku

Yrittäjien lasku- ja osamaksupalvelu. InnoLaskulla luot ja lähetät kaikki yrityksesi laskut ja tarjoat kuluttaja-asiakkaillesi joustavasti maksuaikaa.

Lue lisää ➞