Innovoice on luotettava kumppani laskutukseen

VIRTA Well-being Oy tarjoaa hyvinvointipalveluja yrityksille pääkaupunkiseudulla ja koko Suomen laajuisesti. Yritys on käyttänyt Innovoicen InnoLaskua yli neljän vuoden ajan.

“Olemme käyttäneet Innovoicea laskutuksessa ihan yrityksemme alkuajoista asti. On helpottava tietää, ettei meidän tarvitse itse seurata kunkin laskun perään, vaan Innovoice hoitaa kaiken laskutukseen liittyvän puolestamme”, kertoo VIRTA Well-Being Oy:n toinen perustaja Sonja Hannus. InnoLasku hoitaa asiakkaidensa koko laskutusprosessin aina laskun lähettämisestä maksusuoritusten kirjaamiseen. Mikäli laskun vastaanottaja ei maksa laskua, järjestelmä hoitaa automaattisesti myös maksumuistutukset sekä mahdollisen perinnän asiakkaan puolesta.


“Kun lasku on lähetetty, voi luottaa, että Innovoice hoitaa kaiken siitä eteenpäin”

Sonja Hannus, VIRTA Well-being Oy:n perustaja

Hannuksen mukaan käyttöönotto oli hyvin selkeä ja ja palvelu on toiminut siitä asti moitteetta. “Meillä on muuhun rahaliikenteeseen liittyen toinen kumppanuus, mutta laskutus ollaan ehdottomasti haluttu pitää Innovoicella, sillä pidämme järjestelmästä niin paljon”, Hannus kertoo.

Aidosti hyvä ja luotettava palvelu

Hannus on eniten tyytyväinen InnoLaskun käyttöjärjestelmään ja kokonaisuuteen: “Palvelun kautta on helppo tehdä ja lähettää laskuja. Kokonaisuutena tämä palvelu on erinomainen. Lisäksi palvelu tuo konkreettista hyötyä säästämällä aikaa”.

“Innovoicen kanssa asioiminen on alusta asti vaivatonta. Asiakaspalvelu toimii todella hyvin ja sieltä saa aina jonkun kiinni tarvittaessa. Mahdolliset ongelmatilanteet ratkaistaan nopeasti, eikä koskaan ole tarvinnut odotella pitkään, jos joissain tilanteissa on apua tarvittu”, Hannus kertoo tyytyväisenä.

Yritysten laskutus- ja osamaksupalvelu | laskurahoitus | Innovoice
InnoLasku

Yrittäjien lasku- ja osamaksupalvelu. InnoLaskulla luot ja lähetät kaikki yrityksesi laskut ja tarjoat kuluttaja-asiakkaillesi joustavasti maksuaikaa.

Lue lisää ➞