InnoSMS-palvelulla laskutat helposti mistä ja milloin vain

InnoSMS-palvelulla luot laskut kätevästi joko helppokäyttöisessä verkkopalvelussamme tai matkapuhelimen tekstiviestillä. Tekstiviestilaskutus on helppokäyttöisyyden johdosta entistä nopeampaa, eikä laskutuksen hallinnollisiin tehtäviin kulu enää aikaa. Laskun luonti toimii kätevästi lähettämällä asiakkaan henkilötunnus ja laskutettava summa laskutusnumeroon.

Pystyt lisäämään laskulle lisätietoja verkkoportaalissa
Kun luot laskun SMS-laskutuksella, saat laskutuksen paluuviestissä linkin verkkoportaaliin, jossa voit lisätä lisätietoja laskulle. Paluuviestistä löytyy verkkoportaalin linkin lisäksi laskun perustiedot, mm. asiakkaan nimi ja laskutettu summa. Verkkoportaalin linkki löytyy myös verkkopalvelumme Reskontra-sivulta laskun tiedoista. Huomoitavaa on, että laskun lisätiedot tulee lisätä 4 tunnin sisällä laskutuksesta, jonka jälkeen lisätietoja ei enää voi lisätä.

Verkkoportaalissa voit muokata ja lisätä seuraavia laskun tietoja:

  • Laskutusosoite
  • Laskun lähetystapa (posti tai sähköposti)
  • Päivämäärä
  • Ajettu reitti, alku- ja loppuosoite (HUOM! Ainoastaan taksi- ja henkilökuljetuksissa)
  • Laskun muut lisätiedot

Taksikyytien edunvalvontalaskujen lisätietojen lisääminen
Taksikyytien edunvalvontalaskujen lisätietojen lisääminen tapahtuu myös verkkoportaalissa. Verkkoportaalissa pääset valitsemaan onko kyseessä yksityinen vai yleinen edunvalvoja, sekä saat lisättyä yksityisen edunvalvojan yhteystiedot. Huomioitavaa on, että taksikyytien edunvalvontalaskuissa lasku jää Luonnos-tilaan kunnes edunvalvojan lisätiedot on lisätty, jonka jälkeen lasku toimitetaan vastaanottajalle.

Yrittäjien liikkuva SMS -laskutuspalvelu | Innovoice
InnoSMS

Yrittäjien liikkuva laskutuspalvelu. InnoSMS-palvelulla edistät yrityksesi myyntiä ja laskutat helposti mistä ja milloin vain.

Lue lisää ➞