InnoRahti tuo selkeyttä työtehtävien delegoimiseen ja aikatauluttamiseen

Kurkoline Oy tarjoaa ja harjoittaa tavarankuljetusta pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Yrityksen käytössä on Innovoicen InnoRahti-palvelu.

“InnoRahti on ollut meillä käytössä lähes alusta asti. Ostimme liiketoiminnan ja ensin kirjasimme keikat exceliin, ja sitä kautta välitimme ne kuljettajille”, kertoo Kurkoline Oy:n toimitusjohtaja Joona Rantanen. “Työntekoa on helpottanut se, ettei excelin kanssa tarvitse enää sähläillä. Innovoiceen kun kirjaa keikan, sen saa suoraan kuskille ajettavaksi.”

Rantasen mukaan järjestelmä on helppo oppia: “Aikasemmin palkkatöissä hinaushommia tehdessäni käytimme myös Innovoicen palveluita, joten järjestelmä oli minulle jo ennestään tuttu. Siksi halusin ottaa sen käyttöön meillä. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja käyttöönotto hoituu näppärästi”.


“InnoRahdin kautta näemme ajantasaisesti, mitkä keikat on tehty ja kuinka monta on jäljellä. Se helpottaa aikatauluttamista huomattavasti.”

Joona Rantanen, Kurkoline Oy:n toimitusjohtaja

“Konkreettista hyötyä InnoRahti on tuonut tarjoamalla hyvän alustan merkitä keikkoja, ja jonka kautta pysymme kuljettajia myöten ajantasalla työtehtävissä. Exceliin kun kirjasi keikkoja, ei voi tietää, mitä keikkaa kuski sillä hetkellä ajaa ja mitkä ovat jo suoritettu. Nyt InnoRahdin kautta näemme heti, mitä on tehty ja kuinka paljon on jäljellä. Se helpottaa aikatauluttamista huomattavasti. Lisäksi pystymme suoraan näkemään, mitä voimme asiakkaalle luvata”, Rantanen kertoo.

Kokonaisuutena Innovoicen kanssa asioidessa Rantanen kertoo kokemuksensa olevan erittäin hyvä. “Ei tule mitään huonoa mieleen yhteistyöstä. Kaikki on toiminut hyvin. Jos jotain pieniä juttuja tulee, otetaan niistä heti koppia ja ne saadaan korjattua nopeasti. Lisäksi asiakaspalvelu on erinomainen”.

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu | Innovoice
InnoRahti

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu. InnoRahdilla luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi rahtikirjat.

Lue lisää ➞