InnoKorjaamon mukautetut allekirjoitustekstit korjaamosi tarpeisiin!

InnoKorjaamon työmääräykset on kehitetty vastaamaan autokorjaamoiden nykyvaatimuksia ja tarpeita. Työmääräyspohja on kehitetty yhdessä autohuolto- ja korjaamoalan toimijoiden kanssa. Työmääräykseen saa lisättyä kaikki tarvittavat tiedot; ajoneuvon, asiakkaan ja työn tiedot, sekä juuri autohuollolle ominaisia tietoja kuten työn alkamis- ja valmistumispäivän, mittarilukeman sekä mahdolliset lisäselvitykset. Lisäksi työmääräykseltä löytyy myös työtä helpottavia toiminnallisuuksia, kuten Traficom (ATJ) -haku, varaosahaku ja tekstiviestipalvelu.

Lisää työmääräykselle omat mukautetut allekirjoitustekstit
InnoKorjaamon työselosteelle voi lisätä omia mukautettuja allekirjoitustekstejä autokorjaamosi tarpeiden mukaan. Näin esimerkiksi asiakkaan kanssa sovituista asioista tai korjaamosi yleisistä käytännöistä voidaan laittaa mustaa valkoiselle helposti! Mukautetut allekirjoitustekstit tuovat selkeyttä ja läpinäkyvyyttä siihen, mitä asiakkaan kanssa on sovittu. Lisäykset on helppo tehdä ja tulostaa asiakkaalle hyväksyttäväksi!

Mukautetut allekirjoitustekstit tulevat työselosteen Muuta huomioitavaa-kohtaan. Ensisijaisesti sieltä löytyvät:

  • “Huollon yhteydessä saadaan suorittaa tarvittavia korjauksia ja/tai lisätöitä _ € asti asiakkaan suostumuksella”
  • “Huollon yhteydessä saadaan tarvittaessa lisätä jäähdytin-/lasinpesunestettä ja moottoriöljyä sekä vaihtaa pyyhkijänsulat ja rikkinäiset polttimot”.

Nämä kohdat ovat asiakkaan hyväksyttävissä laittamalla rastin ruutuun. Lisäämäsi mukautetut allekirjoitustekstit asiakas pääsee hyväksymään rastittamalla sen.

Pääset lisäämään mukautettuja allekirjoitustekstejä ilmoittamalla myyntiin, mitä haluat sinne lisätä. Ota yhteyttä Innovoicen myyntihenkilöösi tai yleisesti [email protected] / 09 4241 2309, niin lisäämme ne puolestasi!

InnoKorjaamon työmääräyspohja

InnoKorjaamo on korjaamoalan yrittäjien kanssa suunniteltu ja kehitetty helppokäyttöinen työmääräys- ja laskutuspalvelu, jolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työmääräykset yhdestä palvelusta. InnoKorjaamossa on kätevä ja monipuolinen työmääräyspohja, jolla pystyt luomaan ammattimaisia työmääräyksiä. Työmääräyspohjasta löytyy kaikki tarvittavat työkalut ja ominaisuudet korjaamosi tarpeisiin. Mikäli sinulla ei ole palvelua käytössäsi, voi lukea siitä lisää täältä: https://www.innovoice.fi/palvelut/innokorjaamo/

Löydät meidät myös Instagramista: https://www.instagram.com/innovoiceoy/

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu | autokorjaamo-ohjelmisto | Innovoice
InnoKorjaamo

Autokorjaamoiden työmääräys- ja laskutuspalvelu. InnoKorjaamolla hallinnoit ja laskutat kaikki korjaamosi työt, varaukset ja tarjoukset.

Lue lisää ➞