Full Stack -järjestelmäkehittäjä (PHP/MySQL/Javascript)

Innovoice on vuonna 2010 perustettu ohjelmistokehitysyritys, joka tuottaa räätälöityjä toiminnanohjaus- sekä lasku- ja rahoituspalveluja eri alojen yrityksille. Palvelukokonaisuutemme keskeisin osa on oma softamme, jota kehitämme ja ylläpidämme. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme kaikki laskutukseen liittyvät palvelut ja työkalut yhdestä paikasta yhdistämällä alan eri toiminnallisuuksia yhden käyttöliittymän alle. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat toimialakohtaiset toiminnanohjausjärjestelmät toimivat asiakkaidemme tukena heidän päivittäisessä työssään. 

Lisätietoa palveluistamme löydät sivulta www.innovoice.fi

Haemme nyt joukkomme vahvistukseksi uutta Full Stack -järjestelmäkehittäjää.

Onko sinulla intoa ja paloa osallistua SaaS-palvelun kokonaisvaltaiseen kehitykseen? Meillä pääset luomaan uutta sekä kehittämään olemassa olevia palveluita. Olemme ketterä yritys, jossa jokaisen työpanos on tärkeä. Kehitysideat kumpuavat päivittäisestä työstä, niin yrityksen sisältä kuin myös asiakasrajapinnasta. Työporukkamme on tiivis ja keskustelemme paljon yhdessä kehitystyöhön ja palveluihimme liittyvistä asioista. Vaikka tuotteet ja palvelut suunnitellaan yhdessä koko henkilöstön voimin, niin varsinainen kehitystyö tehdään usein melko itsenäisesti.

Meiltä löytyy:

 • Haastavia työtehtäviä ja -kokonaisuuksia SaaS-palvelun kehittämisen parissa
 • Vastuuta oman osaamistason mukaan
 • Työpaikka Helsingin ydinkeskustassa
 • Mukavat työkaverit ja tiivis työyhteisö, jossa pääset itse vaikuttamaan mielipiteilläsi ja näkemyksilläsi
 • Työmatka-, liikunta- ja kulttuuri- sekä lounasetu


Tehtävässä menestyminen vaatii:

 • Halua ja tahtoa kehittää erinomaisia palveluita, jotka aidosti hyödyttävät ja tuottavat lisäarvoa asiakasyrityksillemme
 • Osaamista niin fronttipuolella kuin backendissa
 • Työkielenä suomi
 • Koulutukseltasi voit olla amk-insinööri tai omaat vastaavan osaamisen tason mm. tietorakenteista, algoritmeistä ja palvelimista.
 • Hyviä kommunikointitaitoja
 • Kykyä itsenäiseen kehitystyöhön


Esimerkkejä työtehtävistäsi

Muutos nykyisiin toiminnallisuuksiin tai uuden toiminnallisuuden kehittäminen. Asiakkailta on saatu myynnin kautta toive uuden toiminnallisuuden tekemisestä tai olemassa olevan toiminnallisuuden parannuksesta. Toiminnallisuus suunnitellaan yhdessä asiakasvastaavan tai tuotepäällikön kanssa. Asiakasvastaava tai tuotepäällikkö tuo suunnitteluun käyttäjän näkökulman sekä käyttötarpeet ja sinä teknisen näkökulman ja esimerkkiratkaisut toteutusta varten. Kun toiminto on speksattu toteutat toiminnallisuuden itsenäisesti; Frontin, bäkkärin, mahdolliset tietokantamuutokset sekä testaamisen ja muutoksen yhteensopivuuden muuhun järjestelmään. Työssä tukena toimii muu kehitystiimi sekä asiakasvastaava tai tuotepäällikkö joiden kanssa ratkaisuja voi työn edetessä pallotella. Tämän jälkeen toiminnallisuus validoidaan yhdessä tuotepäällikön tai asiakasvastaavan kanssa ja lopuksi se viedään tuotantoon ja päivityksestä tiedotetaan asiakkaille.

Päivystys. Kukin järjestelmäkehittäjä hoitaa vuorollaan teknistä päivystystä. Päivystäjä ei ole mikään yöpöllö, joka valvoo yöt ja viikonloput, vaan päivtystys tapahtuu normaalin kehitystyön ohessa normaalina työaikoina. Päivystäjän tehtävä on vastaanottaa ja ratkoa bugi-ilmoituksia, jotka tyypillisimmin liittyvät palvelumme käyttöön ja tulevat asiakkailta. Bugit pyritään ratkoa aina heti mutta välillä niitä ratkotaan myös yhdessä.

Isommat tuoteprojektit. Mikäli olet mukana suuremmassa projektissa, jossa kehitetään kokonaan uutta tuotetta, laajempaa toiminnallisuutta tai projektissa, jossa tietylle asiakkaalle toteutetaan jokin suurempi kokonaisuus olet tiiviimmin yhteistyössä koko projektiryhmän ja asiakkaan kanssa. Kehitystyöhön kuuluu tällöin sovituin väliajoin järjestettävät palaverit, jossa raportoidaan edistymistä ja suunnitellaan uutta tekemistä yhdessä asiakkaan kanssa. Tällaisissa projekteissa viestittelet usein myös suoraan asiakkaan kanssa välttyäksemme turhilta välikäsiltä kehityksessä.

Nykyisellään käytössämme olevia teknologioita ovat mm.

Frontissa: HTML, CSS, Bootstrap, Javascript, Knockout JS, React ja Typescript.
Bäkkärissä: PHP (CodeIgniter MVC-framework), MySQL

Saatat olla etsimämme uusi kollega, jos kykenet itsenäiseen työskentelyyn suurimmassa osassa yllä mainittuja teknologioita.


Tehtävä on vakituinen ja toivomme, että tulet viihtymään meillä pitkään. Työkokemusta toivomme sinulta löytyvän muutaman vuoden ajalta, vastaavista työtehtävistä.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus sisältäen palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@innovoice.fi. Täytämme paikan heti kun sopiva henkilö löydetään! Kysy meiltä lisää tehtävästä tai mistä vain, tiedusteluihin vastaa arkisin klo 9-17 Jonne Sundell p. +358 40 750 64 52