Fixus Laskulla maksat joustavasti!

Osamaksulla 60 päivää korotonta maksuaikaa!

Osamaksulla nyt 60 päivää korotonta maksuaikaa!

Fixus Laskulla maksat entistä joustavammin!

Kampanja-aikana 20.4-21.6.2020 tarjoamme kaikkiin osamaksusopimuksiin 60 päivää korotonta maksuaikaa. Tarjous koskee osamaksulla tehtyjä hankintoja.

Kun valitset osamaksun, voit itse päättä sinulle sopivan maksuajan. Tililaskut postitetaan sinulle kotiin kerran kuussa, joista ensimmäinen saapuu sinulle kahden viikon kuluttua. Näin kaksi ensimmäistä lyhennystä ovat täysin korottomia!

Kuinka hyödynnän tarjouksen?

Tarjouksen saat hyödynnettyä kun teet hankintasi Fixus korjaamolla tai varaosaliikkeessä käyttäen Fixus Laskua kampanja-aikana. Kampanja aktivoituu automaattisesti.

Luotolle voi myös hakea ennakkopäätöksen tästä. Luottopäätöksen lisäksi toimitamme sinulle esimerkkejä tarjolla olevista maksuvaihtoehdoista!

Osamaksulla ja laskulla maksat aina joustavasti!

Osamaksu

Maksamalla osamaksulla saat joustoa jokapäiväisten hankintojesi maksamiseen aina 5000 euroon asti. Saat aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa ja voit itse päättää sinulle sopivan maksuajan. Osamaksun laskut toimitetaan sinulle kerran kuukaudessa kotiin postitse tai sähköpostitse.

Osamaksu tehdään myyjäliikkeessä asioidessasi tai voit myös pyytämällä saada osamaksun etukäteen sähköisesti hyväksyttäväksi. Sinun tarvitsee vain hyväksyä kauppa ja maksutapa niin saat valintasi mukaan tekstiviestitse tai sähköpostitse linkin verkkoportaalin, jossa pääset hyväksymään osamaksun tiliehdot. Huomaathan, että tiliehtojen hyväksynnän yhteydessä sinun pitää tunnistautua esim. verkkopankkitunnuksilla. Kun olet hyväksynyt osamaksun tiliehdot siirtyvät ostoksesi osamaksutilille.

Lasku

Lasku on perinteinen maksutapa, jolla saat kätevästi maksuaikaa. Lasku postitetaan sinulle kotiin, mutta halutessasi se voidaan myös toimittaa sähköpostitse. Jos käytössäsi on Netpost kääntää Posti automaattisesti laskun tilillesi.

Laskulla saat korotonta maksuaikaa aina laskun eräpäivään asti. Voit maksaa laskun eräpäivään mennessä tai jos laskun summa ylittää 100 euroa ja rahoituspäätöksesi on puoltava, voit ottaa käyttöösi joustavan osamaksun. Osamaksun saat käyttöösi kun hyväksyt laskulle tulostetun ohjeen mukaisesti osamaksutilin ehdot verkkopalvelussa ennen laskun eräpäivää.

Jos lasku rahoitetaan, tarkistaa myyjä henkilö- ja luottotietosi ostoksen yhteydessä. Huomaathan, että valtaosalla myyjäliikkeistä laskutusmyynti edellyttää puoltavaa rahoituspäätöstä.

Osamaksutili ja kustannukset

Osamaksua varten sinulle avataan osamaksutili (tililuotto) jonka kuukausittainen minimilyhennys on 5% avoinna olevasta saldostasi, kuitenkin vähintään 10 euroa kuukaudessa. Voit halutessasi maksaa minimilyhennystä suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia. Jos sinulla on entuudestaan voimassa oleva osamaksutili yhdistyvät uudet ostoksesi olemassa olevalle tilillesi, jolloin saat kaikista ostoksista yhden laskun kuukausittain.

Luotonhoitomaksu: 2,90€/kk
Luoton vuosikorko: 19,50%

Esimerkkilyhennyksiä:
Luotto 3kk 6kk 9kk 12kk
300€ 105€/kk 55€/kk 39€/kk 31€/kk
500€ 173€/kk 90€/kk 63€/kk 49€/kk
1000€ 342€/kk 177€/kk 122€/kk 94€/kk
3000€ 1020€/kk 524€/kk 359€/kk 276€/kk

Tililuoton myöntää ja hallinnoi Arvato Finance (Gothia Oy, PL 414, 00101 Helsinki). Osamaksu edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa. Yli 3000 euron osamaksutapahtumat edellyttävät käsirahan suorittamista ennen luoton myöntämistä, sekä yli 20 vuoden ikää. Tutustu tarkemmin tililuoton ehtoihin osoitteessa: www.innovoice.fi/tililuotto

Esimerkkilaskelma: Kun maksat 1000€ luoton 12kk tasaerin on kuukausierä 93,82€, todellinen vuosikorko 24,93% ja maksettava kokonaismäärä 1125,82€, josta luottokustannusten osuus on 125,82€.

Hae ennakkopäätös luotollesi

Ennakkopäätöksen hakeminen luotolle on helppoa. Täytä alla oleva luottohakemus ja paina lähetä. Lähetämme vastauksen sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Saatuasi puoltavan rahoituspäätöksen, ilmoita asiasta myyjällesi joka tekee varsinaisen osamaksusopimuksen asioidessasi toimispisteellä. Osamaksusopimus allekirjoitetaan paikan päällä tai sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Ennakkopäätöksen hakeminen nopeuttaa asiointiasi toimipisteellä.

Täytä pakolliset kentät *

Saitko kauttamme laskun?

Mikäli sinulla on laskun tai osamaksutilin maksamiseen liittyviä kysymyksiä olkaa yhteydessä arvato Financen asiakaspalveluun. Mikäli kysymyksesi koskee laskun sisältöä, esimerkiksi laskutettuja tuotteita tai palveluita tai niiden hintoja olkaa ystävällisesti yhteydessä myyjään. Myyjän yhteystiedot löytyvät laskulta.

Oletko saanut perintäkirjeen arvato Financelta?

Yhteydenottoihin arvato Financella vastaavat asiantuntevat perintäkäsittelijät, jotka neuvovat mielellään kaikissa laskuusi liittyvissä asioissa.

Ota meihin yhteyttä, asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kysymyksissä

Täytä pakolliset kentät *

Laskutiedustelut

(ark. 09:00-16:00)

09 4241 2303
laskutus@innovoice.fi
Täytä pakolliset kentät *