Fixus Laskulla maksat joustavasti!

Osamaksulla ja laskulla maksat aina joustavasti!

Osamaksu

Osamaksulla saat aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa. Osamaksusopimus tehdään ja hyväksytään myyjäliikkeessä asioidessasi. Jos käytössäsi on verkkopankkitunnukset voit myös etukäteen pyytämällä saada osamaksun sähköisesti hyväksyttäväksi.

Osamaksulla voit luoton summasta riippuen valita maksuajaksi 3 - 24 kuukautta. Lasku toimitetaan sinulle kotiin kerran kuukaudessa ja voit halutessasi maksaa sovittua vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

Osmaksu edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa. Yli 2500 euron osamaksutapahtumat edellyttävät käsirahan suorittamista ennen luoton myöntämistä, sekä yli 20 vuoden ikää.

Lasku

Lasku on perinteinen ja luotettava maksuatapa. Lasku postitetaan sinulle kotiin, mutta halutessasi se voidaan myös toimittaa sähköpostitse. Jos käytössäsi on Netpost kääntää Posti automaattisesti laskusi tilillesi.

Jos lasku rahoitetaan, tarkistaa myyjä henkilö- ja luottotietosi ostoksen yhteydessä. Rahoittaminen edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa. Huomaathan, että valtaosalla myyjäliikkeistä laskutusmyynti edellyttää puoltavaa rahoituspäätöstä.

Mikäli laskun summa ylittää 100 euroa ja rahoituspäätöksesi on puoltava, voit maksaa laskun erissä. Maksaminen erissä on joustavaa, sillä voit itse päättää kuinka suuren summan lyhennät kuukaudessa. Minimilyhennys on kuitenkin 10% avoinna olevasta saldostasi. Jos haluat maksaa laskun erissä toimi laskulle tulostetun ohjeen mukaan.

Osamaksutilin ja laskun erissä maksamisen kustannukset

Luotonhoitomaksu: 2,90€/kk
Luoton vuosikorko: 19,50%

Todellinen vuosikorko on riippuvainen avoimesta kokonaissaldosta. Esimerkki: Kun teet 1000€ osamaksusopimuksen heti ostohetkellä jonka maksuaika on 12kk tasaerin on kuukausittain maksettava erä 93,82€ ja todellinen vuosikorko 27,14%. Tällöin maksettava kokonaismäärä on 1125,82€, josta luottokustannusten osuus on 125,82€.

Kuinka paljon maksat kuukausittain?
Luotto 3kk 6kk 12kk 18kk 24kk
250€ 88€/kk 46€/kk - - -
500€ 172€/kk 90€/kk 48€/kk - -
1000€ - 176€/kk 94€/kk 66€/kk -
2500€ - - 230€/kk 162€/kk 128€/kk

Hae ennakkopäätös luotollesi

Ennakkopäätöksen hakeminen luotolle on helppoa. Täytä alla oleva luottohakemus ja paina lähetä. Lähetämme vastauksen sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Saatuasi puoltavan rahoituspäätöksen, ilmoita asiasta myyjällesi joka tekee varsinaisen osamaksusopimuksen asioidessasi toimispisteellä. Osamaksusopimus allekirjoitetaan paikan päällä tai sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Ennakkopäätöksen hakeminen nopeuttaa asiointiasi toimipisteellä.

Täytä pakolliset kentät *

Saitko kauttamme laskun?

Mikäli sinulla on laskun tai osamaksutilin maksamiseen liittyviä kysymyksiä olkaa yhteydessä arvato Financen asiakaspalveluun. Mikäli kysymyksesi koskee laskun sisältöä, esimerkiksi laskutettuja tuotteita tai palveluita tai niiden hintoja olkaa ystävällisesti yhteydessä myyjään. Myyjän yhteystiedot löytyvät laskulta.

Oletko saanut perintäkirjeen arvato Financelta?

Yhteydenottoihin arvato Financella vastaavat asiantuntevat perintäkäsittelijät, jotka neuvovat mielellään kaikissa laskuusi liittyvissä asioissa.

Ota meihin yhteyttä, asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kysymyksissä

Täytä pakolliset kentät *

Laskutiedustelut

(ark. 09:00-16:00)

09 4241 2303
laskutus@innovoice.fi
Täytä pakolliset kentät *