Maksa joustavammin Fixus Laskulla!

Fixus Laskulla maksat aina joustavasti!

Fixus Laskulla saat joustoa jokapäiväisten hankintojesi maksamiseen. Voit maksaa ostoksesi kerralla tai joustavasti osissa. Saat aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa. Jos maksat ostoksesi osissa, voit joka kuukausi itse päättää sinulle sopivimman maksuerän.

Fixus Laskun käyttöönotto on helppoa

Valitse maksutavaksi Fixus Lasku, kun asioit Fixus-korjaamolla tai -varaosaliikkeessä. Myyjä hakee ostoksellesi luottopäätöksen ja luo ostoksesta Fixus Lasku -maksutapahtuman, kun rahoitupäätöksesi on puoltava. Kun maksutapahtuma on valmis, saat tekstiviestitse ja sähköpostitse linkin verkkoportaaliin, jossa hyväksyt maksun ehdot tunnistautumalla sähköisesti esim. verkkopankkitunnuksilla.

Tiesitkö, että voit hakea rahoituspäätöksen ennen asiointiasi Fixus-korjaamolla tai -varaosaliikkeessä? Ennakkoon haettu rahoituspäätös sujuvoittaa asiointiasi Fixus-korjaamolla tai -varaosaliikkeessä. Hae ennakkopäätös nyt!

Laskut kerran kuukaudessa - päätä itse sinulle sopivin maksuerä!

Kun olet hyväksynyt Fixus Lasku -maksutavan ehdot, siirtyy ostoksesi tilille ja saat laskun kotiin kerran kuukaudessa. Voit maksaa ostoksesi kerralla tai joustavasti osissa. Jos maksat ostoksesi osissa, voit joka kuukausi itse päättää sinulle sopivimman maksuerän. Kuukausittainen minimilyhennys on 5% avoinna olevasta saldostasi, kuitenkin vähintään 10 euroa kuukaudessa. Luoton kustannukset perustuvat aina toteutuneeseen maksuaikaan. Jos sinulla on entuudestaan voimassa oleva tili yhdistyvät uudet ostoksesi olemassa olevalle tilillesi, jolloin saat kaikista ostoksista yhden laskun kuukausittain.

Luotonhoitomaksu: 2,90€/kk
Luoton vuosikorko: 19,50%

Esimerkkilyhennyksiä:
Luotto 3kk 6kk 9kk 12kk
300€ 105€/kk 55€/kk 39€/kk 31€/kk
500€ 173€/kk 90€/kk 63€/kk 49€/kk
1000€ 342€/kk 177€/kk 122€/kk 94€/kk
3000€ 1020€/kk 524€/kk 359€/kk 276€/kk

Tililuoton myöntää ja hallinnoi Arvato Finance (Gothia Oy, PL 414, 00101 Helsinki). Fixus Lasku edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa. Yli 3000 euron Fixus Lasku -maksutapahtuma edellyttävät käsirahan suorittamista ennen luoton myöntämistä, sekä yli 20 vuoden ikää. Tutustu tarkemmin tililuoton ehtoihin osoitteessa: www.innovoice.fi/tililuotto

Esimerkkilaskelma: Kun maksat 1000€ luoton 12kk tasaerin on kuukausierä 93,82€, todellinen vuosikorko 24,93% ja maksettava kokonaismäärä 1125,82€, josta luottokustannusten osuus on 125,82€.

Hae ennakkopäätös luotollesi

Ennakkopäätöksen hakeminen luotolle on helppoa. Päätöksen voi hakea alla olevalla lomakkeella tai tekstiviestitse. Ennakkoon haettu rahoituspäätös sujuvoittaa asiointiasi Fixus-korjaamolla tai -varaosaliikkeessä. Saatuasi puoltavan rahoituspäätöksen, ilmoita asiasta myyjällesi joka tekee varsinaisen Fixus Lasku -maksutapahtuman asioidessasi toimispisteellä.

Lähetä viesti FIXUS HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO numeroon 045 7396 0276. Viestiesimerkki: FIXUS 010150-123A 00100. Saat rahoituspäätöksen välittömästi paluuviestinä.

Verkkolomakkeen kautta tehtyihin luottohakemuksiin saat vastauksen sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Täytä pakolliset kentät *

Saitko kauttamme laskun?

Mikäli sinulla on Fixus Lasku -maksutapahtuman maksamiseen liittyviä kysymyksiä olkaa yhteydessä arvato Financen asiakaspalveluun. Mikäli kysymyksesi koskee laskun sisältöä, esimerkiksi laskutettuja tuotteita tai palveluita tai niiden hintoja olkaa ystävällisesti yhteydessä myyjään. Myyjän yhteystiedot löytyvät laskulta.

Oletko saanut perintäkirjeen arvato Financelta?

Yhteydenottoihin arvato Financella vastaavat asiantuntevat perintäkäsittelijät, jotka neuvovat mielellään kaikissa laskuusi liittyvissä asioissa.

Ota meihin yhteyttä, asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kysymyksissä

Täytä pakolliset kentät *

Laskutiedustelut

(ark. 09:00-16:00)

09 4241 2303
laskutus@innovoice.fi
Täytä pakolliset kentät *