Awux Tilillä maksat joustavasti!

Awux-tili | Innovoice

Awux-tili

Awux-tilillä saat joustoa auton korjauksen ja muiden hankintojen maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla – saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa! Osamaksu ja lasku tehdään asioidessasi myyjäliikkeessä. Myyjä hakee rahoituspäätöksen ja luo tapahtuman – sinun tarvitsee vain hyväksyä kauppa ja saat osamaksun tililaskun tai laskun hankinnoistasi kotiin.

 

Hae luottopäätös ennakkoon! Voit hakea ennakkopäätöksen verkkolomakkeella tai tekstiviestillä. Ennakkopäätös nopeuttaa asioimistasi toimipisteellä! Tarkista palvelun saatavuus Awux-toimipisteeltäsi.

Osamaksu

Maksamalla osamaksulla saat joustoa jokapäiväisten hankintojesi maksamiseen! Saat aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa ja voit itse päättää sinulle sopivan maksuajan. Osamaksun laskut toimitetaan sinulle kerran kuukaudessa kotiin postitse tai sähköpostitse.

Osamaksu tehdään myyjäliikkeessä asioidessasi tai voit myös pyytämällä saada osamaksun etukäteen sähköisesti hyväksyttäväksi. Sinun tarvitsee vain hyväksyä kauppa ja maksutapa niin saat valintasi mukaan tekstiviestitse tai sähköpostitse linkin verkkoportaalin, jossa pääset hyväksymään osamaksun tiliehdot. Huomaathan, että tiliehtojen hyväksynnän yhteydessä sinun pitää tunnistautua esim. verkkopankkitunnuksilla. Kun olet hyväksynyt osamaksun tiliehdot siirtyvät ostoksesi osamaksutilille.

Osamaksutili ja kustannukset

Osamaksua varten avataan osamaksutili (tililuotto) jonka kuukausittainen minimilyhennys on 5% avoinna olevasta saldostasi, kuitenkin vähintään 10 euroa kuukaudessa. Voit halutessasi maksaa minimilyhennystä suurempia lyhennyksiä tai koko luoton kerralla ilman lisäkustannuksia. Jos sinulla on entuudestaan voimassa oleva osamaksutili yhdistyvät uudet ostoksesi olemassa olevalle tilillesi, jolloin saat kaikista ostoksista yhden laskun kuukausittain.

Osamaksutilin avausmaksu: 0,00 €
Osamaksutilin luotonhoitomaksu: 2,90 €/kk
Osamaksutilin vuosikorko: 15% + korkolain (633/1982) mukainen puolivuosittain tarkistettava viitekorko, kuitenkin enintään yhteensä 20%.

Lainakorko lasketaan käytetyn luoton perusteella ja veloitetaan kuukausittain. Esimerkki: Kun maksat 1000€ luoton 12kk tasaerin on kuukausierä 95,53€, todellinen vuosikorko 29,34% ja maksettava kokonaismäärä 1146,41€, josta luottokustannusten osuus on 146,41€. Todellinen vuosikorko on laskettu enimmäiskorolla.

Esimerkkilyhennyksiä:

Tililuoton myöntää ja hallinnoi Riverty Finland Oy (1730113-3), PL 414, 00101 Helsinki. Osamaksu edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa. Yli 3000 euron osamaksutapahtumat edellyttävät käsirahan suorittamista ennen luoton myöntämistä, sekä yli 20 vuoden ikää.

Palvelun käyttö edellyttää henkilö- ja luottotietojen tarkistuksen. Tutustu tarkemmin tililuoton ehtoihin osoitteessa: www.innovoice.fi/tililuotto

Lasku​

Lasku on perinteinen maksutapa, jolla saat kätevästi maksuaikaa. Lasku postitetaan sinulle kotiin, mutta halutessasi se voidaan myös toimittaa sähköpostitse. Jos käytössäsi on Netpost kääntää Posti automaattisesti laskun tilillesi.

Laskulla saat korotonta maksuaikaa aina laskun eräpäivään asti. Voit maksaa laskun eräpäivään mennessä tai jos laskun summa ylittää 100 euroa ja rahoituspäätöksesi on puoltava, voit ottaa käyttöösi joustavan osamaksun. Osamaksun saat käyttöösi kun hyväksyt laskulle tulostetun ohjeen mukaisesti osamaksutilin ehdot verkkopalvelussa ennen laskun eräpäivää.

Jos lasku rahoitetaan, tarkistaa myyjä henkilö- ja luottotietosi ostoksen yhteydessä. Huomaathan, että valtaosalla myyjäliikkeistä laskutusmyynti edellyttää puoltavaa rahoituspäätöstä.

Hae luottopäätös ennakkoon

Ennakkopäätöksen hakeminen luotolle on helppoa. Täytä luottohakemus niin lähetämme sinulle vastauksen luottopäätökseen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Voit myös hakea ennakkopäätöksen tekstiviestillä. Lähetä tekstiviesti AWUX HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO numeroon 045 7396 0276. Saat paluuviestinä rahoituspäätöksen. Viestiesimerkki: AWUX 010150-123A 00100

Ennakkoon haettu luottopäätös nopeuttaa asiointiasi toimipisteellä. Kun olet saanut puoltavan luottopäätöksen, ilmoita asiasta myyjällesi joka tekee varsinaisen osamaksusopimuksen asioidessasi toimipisteellä. Osamaksusopimus allekirjoitetaan paikan päällä tai sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Tarkista palvelun saatavuus Awux-toimipisteeltäsi.

Saitko laskun, osamaksun tililaskun tai perintäkirjeen?

Ota yhteyttä Riverty Finlandin asiakaspalveluun mikäli sinulla on laskun tai osamaksutilin maksamiseen liittyviä kysymyksiä. Riverty Finlandin asiakaspalvelu auttaa myös perintään liittyvissä kysymyksissä.

Mikäli kysymyksesi koskee laskun sisältöä, esimerkiksi laskutettuja tuotteita tai palveluita tai niiden hintoja tulee näissä asioissa olla yhteydessä palvelun myyjään. Myyjän yhteystiedot löytyvät laskulta.

Riverty Finland asiakaspalvelu

020 7229 488
[email protected]

Innovoice asiakaspalvelu

09 4241 2303
[email protected]

(ark. 10:00-16:00)