ImageCaption

05.01.2022

Tarkista luottotietohaulla laskutettavan asiakkaan tiedot - saat mielenrauhan!

InnoKorjaamolla ja sen laskutusta tukevilla toiminnallisuuksilla teet laskuttamisesta vaivatonta. Luottotietohaulla voit varmistaa kuluttaja tai yritysasiakkaan taloudellisen maksukyvyn. Luottotietohaulla saat tietoosi asiakkaan osoitetiedot, mahdolliset maksuhäiriömerkinnät, sekä yrityshauissa rekisteritiedot. Luottotiedot tulevat väestörekisterikeskustelta ja Bisnodelta.

Minimoi luottotappioriski luottotietohaulla

Hakemalla asiakkaan luottotiedot saat asiakkaasta tärkeää tietoa laskutusta varten. Luottotietohakua kannattaa hyödyntää etenkin, kun kyseessä on uusi ja tuntematon asiakas. Mikäli asiakkaan taustatiedot ovat kunnossa, on laskutukseen liittyvä luottotappioriski pieni ja laskutus on turvallinen maksutapa. Jos taas asiakkaan taustakartoituksessa tulee esille maksuhäiriömerkintöjä, voit esim. sopia maksutavaksi kortin tai käteisen. Näin minimoit mahdolliset luottotappiot!

Luottotietohaun raportissa näkyvät asiakkaan mahdolliset maksuhäiriöt eriteltynä: näet velan saatavan, velkojan sekä velan tilan. Raportissa näkyy myös, jos asiakas on jo maksanut saatavansa.

Säästä aikaa ja kokeile nyt!

Löydät luottotietohaun InnoKorjaamon työmääräykseltä Asiakkaan tiedot -osiosta sekä Maksutiedot-osiosta, jossa voit hyödyntää hakua kätevästi samalla kun viimeistelet työmääräyksen. Syötä hakukenttään asiakkaan henkilötunnus tai y-tunnus riippuen onko kyseessä kuluttaja- vai yritysasiakas.

Luottotietohaulla saat maksuhäiriötietojen lisäksi myös asiakkaan osoite- tai verkkolaskutustiedot laskun lähettämistä varten. Näin saat asiakkaan tiedot luotettavasti ja helposti suoraan työmääräykselle, ilman viivästyksiä!

Luottotietohaun hinta on kuluttaja-asiakkaille 1,70 €/haku ja yritysasiakkaille 2,50 €/haku.

Tutustu tarkemmin InnoKorjaamoon tai ota yhteyttä myyntiimme (myynti@innovoice.fi / 09 4241 2309)!