ImageCaption

01.06.2021

Pidä asiakas ajantasalla - lähetä asiakkaalle kuormakirjan seurantalinkki!

InnoHinaukseen on toteutettu uusi toiminnallisuus, jonka tarkoituksena on pitää asiakas ajantasalla käynnissä olevasta työstä sekä työn etenemisestä. Uusi seurantalinkki-toiminnallisuus lähettää asiakkaalle automaattisesti viestin työn edetessä. Viesti sisältää lyhyen tilannetiedon lisäksi linkin sähköiseen kuormakirjaan, joka päivittyy sitä mukaan, kun kuljettaja täyttää tietoja kuormakirjaan. Viesti voidaan lähettää asiakkaalle sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Seurantalinkillä lähetät asiakkaalle automaattisesti tilannetietoa
Kun seurantalinkki-toiminnallisuus on käytössä lähettää InnoHinaus asiakkaalle automaattisesti tilanneviestejä. Verkkopalvelussa Työ aloitettu -viesti lähetetään asiakkaalle, kun uusi kuormakirja on luotu tai tilaus muutetaan kuormakirjaksi. Kuljettaja-applikaation kautta tehdystä työstä asiakkaalle lähetetään kaksi viestiä; Työ aloitettu -viesti, kun kuljettaja on painanut Aloita työ -painiketta sekä Työ lopetettu -viesti, kun kuljettaja on painanut Lopeta työ -painiketta. Alla esimerkki viestistä sekä linkki josta voi tarkastella miltä asiakkaan näkymä näyttää ja mitä tietoja siinä esitetään:

Työ aloitettu
Rek. ABC-123
https://ssl.innovoice.fi/kk/esimerkki
T. Oy Hinaus Ab

InnoHinauksen asetuksissa voidaan erikseen määrittää mistä kuormakirjoista seurantalinkki lähetetään sekä viestin toimitustapa. Viestin lähetys voidaan määrittää Työn tyypin sekä Toimipaikan mukaan. Oletusasetusten lisäksi viestin lähetys voidaan kytkeä pois päältä tapaus- ja asiakaskohtaisesti asiakaskortilta sekä kuormakirjalta.

Ota seurantalinkki-toiminnallisuus veloituksetta käyttöön
Seurantalinkki-toiminnallisuuden käyttöönotto on veloituksetonta, eikä siitä myöskään peritä kuukausimaksua. Tekstiviestitse toimitetuista viesteistä veloitetaan 0,15e/kuormakirja ja sähköpostitse toimitetut viestit ovat maksuttomia.


Saat seurantalinkki-toiminnallisuuden käyttöön ottamalla yhteyttä myyntiimme (myynti@innovoice.fi  / 09 4241 2309) tai suoraan yhteyshenkilöönne.