ImageCaption

10.06.2021

Laskuta fiksummin - tehosta toimintaasi ulkoistamalla laskutus!

Laskutuksen ulkoistaminen on helppoa ja vaivatonta. Kun laskutat asiakkaasi InnoKorjaamolla hoidamme aina koko laskutusprosessin puolestasi, näin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaan!

InnoKorjaamon monipuolisilla laskutustoiminnoilla hoidat yrityksesi koko laskutuksen yhdestä palvelusta. Luot kätevästi laskut suoraan työmääräykseltä kuluttaja- ja yritysasiakkaille sekä vakuutusyhtiöille, ja samalla ulkoistat laskutuksen jälkikäsittelyn työläät vaiheet. Hoidamme puolestasi kaikkien laskujen koko laskutusprosessin aina laskun lähetyksestä ja reskontran hoidosta maksumuistutuksiin ja perintään asti. Näin sinun ei tarvitse keskittyä laskujen jälkikäsittelyyn, vaan kaikki on hoidettu puolestasi!

Laskujen luonti on yksinkertaista. Voit luoda laskun suoraan työmääräykseltä, jolloin laskun tietoja ei tarvitse siirtää erilliseen laskutusohjelmaan. Laskutusta varten tarvitsee vain syöttää maksurivit, asiakkaan tiedot sekä valita maksuehto ja lähetystapa. Laskutuksessa voit myös hyödyntää laskurahoitusta sekä osamaksupalvelua, jolla tarjoat asiakkaillesi riskittömästi maksuaikaa.

Ulkoistamalla laskutuksen työläät työvaiheet säästät aikaa ja vaivaa. Kun laskujen lähetys ja seuranta on automatisoitu vähenee laskutuksesta muodostuva työmäärä ja samalla laskusaatavien kierto nopeutuu. Näin toiminta tehostuu kustannustehokkaasti ja tärkeät resurssit voidaan hyödyntää omaan ydinliiketoimintaan.


Eikö käytössäsi ole InnoKorjaamon työmääräyksiä tai haluatko palvelun demon? Ota yhteyttä myyntiimme (myynti@innovoice.fi / 09 4241 2309) tai yhteyshenkilöösi!